Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про новини у світі музики від компанії «Комора»

Austrian Audio: підсумки року, співпраця з Depeche Mode та плани компанії на 2022 рік

 

 Мартін Зайдль, генеральний директор компанії

 

Мартін Зайдль, генеральний директор компанії

 

Незважаючи на те, що пандемія Covid-19 зробила ринок живої музики непередбачуваним, керівництво Austrian Audio вирішило рухатися вперед і створювати продукти як для сцени, так і для студії. У 2021 році компанія Austrian Audio випустила кілька нових мікрофонів і навушників.

Серед новинок, випущені компанією в цьому році, – це навушники, схвалені критиками; Hi-X65 і Hi-X60 у вищому ціновому сегменті, навушники Hi-X15 для бюджетних студій і Hi-X25BT, гібридні навушники з цифровими, аналоговими та Bluetooth можливостями підключення. Останнім доповненням до лінійки продуктів Austrian Audio є мікрофон CC8 – кардіоїдний конденсаторний мікрофон, який забезпечує бездоганний звук завдяки конденсаторній капсулі OCC7 з маленькою діафрагмою.

Багато відомих звукорежисерів і продюсерів також звернули увагу на Austrian Audio за останні 12 місяців і стали користувачами та шанувальниками австрійських мікрофонів і навушників.

 

В одному з останніх епізодів відеоблогу Austrian Audio «On the mic» – інженер, продюсер і автор пісень Обі О`Браєн, володар Греммі, друг та інженер Джона Бон Джові, – показує нам, як він використовує OC818 практично на всьому, і пояснює, чому він закохався в мікрофон.

В іншому епізоді «On the mic» Крістіан Айгнер, власний барабанщик Depeche Mode, показує нам свої 3 різні набори ударних, кожен з яких підібраний і готовий до роботи з різними австрійськими мікрофонами.

 

 

Легендарний інженер Джон Макбрайд, власник знаменитої студії Blackbird в Нешвіллі та власник, імовірно, найбільшої приватної колекції звукозаписуючої техніки, цінує майстерність та якість австрійських аудіопродуктів.

Майкл Еббот (Grammy Awards, Live Sound, Broadcast) є шанувальником професійних відкритих навушників Austrian Audio Hi-X65:

«Мене вражає стереозображення, – каже він, – і низькочастотна характеристика. Під час запису альбому Childish Gambino навушники не давали жодного шуму в частотній характеристиці, який я міг почути, але в той же час, коли був низькочастотний пасаж, скажімо, семплером 808, він відтворювався дуже лінійно».

 

 Мартін Зайдль, генеральний директор компанії

 

Мартін Зайдль, генеральний директор компанії

 

Мартін Зайдль, генеральний директор Austrian Audio, так відгукується про 2021 рік:

«Минулий рік був захоплюючою мандрівкою. Усі наші продукти розроблені для професійних користувачів, і для нас велика честь бачити, що такі легенди, як Обі та Джон, полюбили наші мікрофони та навушники, – з усмішкою каже Мартін Зайдль. – У нас великі плани на 2022 рік, тож слідкуйте за оновленнями», – додав він.

 

 Austrian Audio: підсумки року, співпраця з Depeche Mode та плани компанії на 2022 рік

 

Інформацію і світлини надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: