Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Секретний клуб номер один у Києві – «Квартира 54» з MAG Audio

 

 Секретний клуб номер один у Києві – «Квартира 54» з MAG Audio

 

Новини від компанії «MAG Audio»: «Квартира 54» – це секретне місце у центрі Києва, аналог культового нічного клубу Studio 54, що був популярним у 70-ті роки у Нью-Йорку. Легендарний заклад відвідувало чимало зірок – серед них були Мік Джаггер, Майкл Джексон, Лайза Мінеллі, Енді Уорхол, Елізабет Тейлор та багато інших. Тепер місце із подібною концепцією є і в Києві. Тут грають найкращі запрошені діджеї, проходять тематичні вечірки, а музика звучить із систем MAG Audio.

 

 Секретний клуб номер один у Києві – «Квартира 54» з MAG Audio

 

«Квартира 54», як можна здогадатися із назви, по інтер`єру нагадує справжню квартиру. Основна ідея полягала у створенні такої атмосфери, немов прийшов до друга на вечірку. Ось затишна «вітальня» з каміном – центральне місце у квартирі, де гості танцюють перед діджейським пультом. А ось поряд «кухня» з баром, а зверху на другому поверсі знаходиться «спальня» з величезним ліжком. Є ще VIP зона, стилізована під душову. І у кожному затишному куточку «квартири» звук грає із систем MAG Audio.

 

 Секретний клуб номер один у Києві – «Квартира 54» з MAG Audio

 

У центральному приміщенні – вітальні, за звук відповідає широкосмугова універсальна система MAG STING.

MAG STING – справжня зірка лінійки MAG Audio. Ця система допомагає створювати ідеальне звучання у найскладніших приміщеннях. Широкий діапазон частот, високий рівень звукового тиску, можливість заміни рупору та різних варіантів кріплення – все це сприяє ідеальному звучанню на майданчику.

 

 Секретний клуб номер один у Києві – «Квартира 54» з MAG Audio

 

Інсталяцію здійснила компанія Grande Rent Engineering. Ось як вибір системи коментує засновник та головний інженер компанії Іван Бабенко, який розробив звукову систему клубу:

«MAG STING – супер продуктивний, завжди працює на максимальній гучності, в турбо режимі, так би мовити. Для невеликих клубів площею 100-200 кв. метрів, лінійний масив не підходить, тому компактна поінт-сорс система є просто незамінною. І в компанії MAG Audio є ідеальний варіант – компактний, високопродуктивний, має поворотний рупор. Багато кейсів уже зроблено на MAG STING, і всі дуже задоволені. Іноземні діджеї, коли приїжджають, дуже зацікавлено завжди дивляться на аудіо системи, засновані на продукції MAG Audio, і приємно здивовані».

 

 Секретний клуб номер один у Києві – «Квартира 54» з MAG Audio

 

У інших приміщеннях – «спальні», «кухні» та «душовій», вибір був зроблений на користь інсталяційної серії MAG AIR. У кожному приміщенні встановили по 2 x MAG AIR 82. Серія має не тільки чудові технічні характеристики, але й витончений зовнішній вигляд. А оскільки інтер`єру «Квартири 54» приділили особливу увагу (дизайн виконали у змішанні стилів лофт та класики), то й технічне обладнання має вписуватись у естетику закладу.

 

 Секретний клуб номер один у Києві – «Квартира 54» з MAG Audio

 

Розробляючи системи, прагнемо, аби вони задовольняли вимоги усіх, починаючи від спеціалістів зі звуку та монтажників, до власників закладів та їх відвідувачів. Ось що говорить про системи MAG співзасновник клубу «Квартира 54» Маркарян Едуард:

«Почувши відмінне звучання в одному із нічних закладів Києва, де грав MAG, ми захотіли, аби у нашому клубі звук був як мінімум не гірший. В результаті ми залишилися в захваті! Співвідношення ціна-якість, гучність, щільність нам дуже подобається. Із задоволенням рекомендуємо всім. Система відмінно закрила поставлені завдання – на танцполі чудовий звуковий тиск, при цьому у інших локаціях зберігається можливість поговорити. Ми отримуємо багато позитивних відгуків, гості дуже задоволені».

 

Автор: PR Manager MAG Audio Alexandra Vegera

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: