Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Multiplex у Харкові на MAG Cinema

 

 Multiplex у Харкові на MAG Cinema

 

Multiplex – найбільша українська мережа кінотеатрів, заснована у 2004 році. Сьогодні мережа налічує вже 28 кінотеатрів у найбільших містах країни. Новий Мультиплекс відкрився у Харкові – тепер це найбільший кінотеатр у місті. Відкриття відбулося наприкінці травня у новому торговому центрі «Nikolsky». Звук у кінотеатрі забезпечили системи MAG Cinema.

 

 Multiplex у Харкові на MAG Cinema

 

ТРЦ «Nikolsky» – це величезний центр, стилізований під архітектуру навколишньої місцевості, що охоплює площу у цілих 105 тисяч кв. метрів.

 

 Multiplex у Харкові на MAG Cinema

 

Multiplex у «Нікольському» – це надзвичайний комфорт і можливість обрати дозвілля собі до душі. Кіноглядачі можуть влаштуватися у зоні chill-out з пуфами або ж обрати кінозал з кріслами-реклайнерами, подивитися фільм в українському дублюванні або ж відвідати сеанс з оригінальною озвучкою. А об`ємна картинка і об`ємний звук особливо припадуть до душі шанувальникам видовищних спецефектів.

Всього у кінотеатрі 8 залів. У якості основного звуку для залів побільше і середнього розміру тут використовують заекранні системи MAG SCR-22M і MAG SCR-35L – з СЧ-НЧ секціями, що мають функцію панорамування/нахилу. Це дозволяє точно позиціонувати звук. У залах поменше використовують супертонкі заекранні системи MAG SCR-435 і MAG SCR-415 – спеціально розроблені для малих залів, завдяки чому можна значно заощадити простір.

 

 Multiplex у Харкові на MAG Cinema

 

Для низьких частот у більшості кінозалів використовується MAG X-Sub, а також MAG SUB-428. За об`ємне звучання у кінотеатрі відповідають дві моделі сурраунд-систем – MAG SUR-103 і MAG SUR-408.

Всього у кінотеатрі встановили: 15 заекранних систем, 10 сабвуферів і 82 сурраунд системи MAG Cinema.

 

Крім самих акустичних систем, у кінотеатрі використано унікальне рішення звукопідсилення – DANA. Без додаткового кінопроцессора, функцію якого виконує майстер підсилювач «АЕ», робота всієї системи істотно спрощується. DANA дозволяє скоротити кількість пристроїв, а менша кількість перетворень сприяє відмінному звучанню.

Інсталяцію в кінотеатрі здійснила компанія CinemaNext Україна.

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: