Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Buddha-Bar Manhattan, New York: клубний вайб від MAG Audio

 

 Buddha-Bar Manhattan, New York: клубний вайб від MAG Audio

 

Buddha Bar – це уособлення сучасної клубної культури, її естетики і філософії. Це набагато більше, ніж просто мережа преміальних ресторанів, адже кожен такий заклад – справжній арт-об`єкт, який поєднує високу паназійську кухню, унікальний дизайн і музичне оформлення.

 

 Buddha-Bar Manhattan, New York: клубний вайб від MAG Audio

 

Цього року новий Buddha Bar відкрив свої двері у серці Нью-Йорка, на Манхеттені. Локація зобов`язує – вишуканий шик нового закладу вражає уяву. Фірмовий музичний вайб забезпечили акустичні системи від MAG Audio.

Про Buddha Bar

Перший ресторан мережі вперше відкрився 25 років тому у Парижі. Сьогодні мережа налічує понад 20 локацій по всьому світу. Центральний елемент усіх закладів – велика статуя Будди. Естетика ресторанів вражає навіть досвідчених гостей: арт-інсталяції, цифрові проекції, музичне оформлення – все це створює унікальну атмосферу клубної феєрії.

Технічне рішення

 

 Buddha-Bar Manhattan, New York: клубний вайб від MAG Audio

 

При виборі акустичного обладнання, фахівці MAG Audio керувалися кількома головними критеріями. По-перше, музика - надзвичайно важливий елемент у концепції Будда-бар Щовечора тут грає DJ-резидент, а фірмова етно-електроніка створює особливу атмосферу, що огортає кожен куточок закладу. По-друге, істотну роль тут відіграє пишний і розкішний, але в той же час стильний і витончений дизайн. Важливо аби техніка максимально вписувалася в інтер`єр, не порушуючи його естетики. Обидва завдання були виконані нашими фахівцями. Крім того, інтерфейс управління акустичною системою настільки простий, що нею легко керувати членам команди Будда Бару без довгої спеціальної підготовки.

 

 Buddha-Bar Manhattan, New York: клубний вайб від MAG Audio

 

Звук під ключ

Коли справа стосується інсталяційних проєктів, команда MAG Audio завжди готова запропонувати комплексне рішення – від підбору апаратури – до налаштування звуку на локації. Так і у випадку з Buddha-Bar New-York – для закладу спеціалісти MAG Audio розробили проєкт, у якому фахівці запланували розподілену систему виходячи з особливостей приміщення, а також забезпечили повний технічний супровід аж до запуску.

 

 Buddha-Bar Manhattan, New York: клубний вайб від MAG Audio

 

«Ми дуже задоволені тим, наскільки комплексно команда MAG Audio підійшла до нашого проєкту», – коментував Роман Немирівський, співвласник Buddha-Bar New York. «Перш ніж пропонувати нам рішення, команда фахівців ретельно проаналізувала приміщення. Виходячи з цього нам підібрали комплект апаратури і провели акустичний розрахунок. В результаті – і звук відмінний, і зовнішній вигляд колонок ідеально вписався у концепцію нашого закладу».

 

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: