Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Акустика MAG у Cinema Galaxy Cognac

 

 Акустика MAG у Cinema Galaxy Cognac

 

Cinema Galaxy Cognac – один із шести кінотеатрів французької групи CineWest. Новий кіномайданчик відкрився у березні минулого року і прийшов на заміну старому кінотеатру Galaxy у місті Коньяк. Реалізацією проекту займалася компанія Cinema Next, яка обрала для озвучування всіх кінозалів системи MAG Cinema.

 

 Акустика MAG у Cinema Galaxy Cognac

 

Новий мультиплекс у Шато Бернар – це покращений варіант старого кінотеатру Galaxy, який знаходився у центрі міста Коньяк. У ньому було 7 невеликих залів. Старий кінотеатр побудували ще у 1980 році. Але за останні кілька десятиліть кіноіндустрія зробила крок далеко вперед, і з часом умови старого кінотеатру перестали задовольняти вимогам сучасних кіностандартів. Так виникла необхідність у оновленні.

 

 Акустика MAG у Cinema Galaxy Cognac

 

У 2018 році кінотеатр Galaxy Cognac придбала група CineWest, яка також має ще п`ять мультиплексів у Франції. Нові власники вирішили побудувати повністю новий кінотеатр з нуля, помінявши при цьому навіть локацію. Новий кіномайданчик вирішили перенести за місто, у комуну Шато Бернар.

Всього у новому кінотеатрі 1 076 місць і шість кінозалів. «Це на один менше, ніж у старому Galaxy, де найбільший екран був 10 метрів завширшки. У новому їх розмір варіюється від 9 до 19 метрів. Таким чином, понад усе ми ставимо комфорт», – пояснює президент CineWest.

 

 Акустика MAG у Cinema Galaxy Cognac

 

Крім великих екранів, високоякісну технічну начинку кінотеатру доповнюють проектори Sony Digital 4K, подвійний проектор для 3D, Dolby Atmos і звукова система MAG Audio.

У всіх залах у якості основного звуку використовується MAG SCR-325LA. Ця система має високий запас потужності та точний контроль над спрямованістю, що дозволяє їй працювати у залах до 30 метрів завдовжки.

Також усі зали обладнали сабвуферами T-SUB – це високоефективна конструкція на двох 18- дюймових динаміках, спеціально оптимізована для роботи з найбільш низькочастотним кіноконтентом.

 

 Акустика MAG у Cinema Galaxy Cognac

 

Для 5 залів із системою 7.1 були обрані 10 «+1» сурраунд системи SUR-101. У двох залах середнього розміру вони були доповнені сурраунд-сабвуферамі F-Sub для компенсації ширини приміщення.

Найбільший в Galaxy кінозал (Зал 3) розрахований на 350 осіб і обладнаний сучасною системою просторового звуку Dolby Atmos. Тут як бічні сурраунди були обрані високопотужні SUR-201. Фронтальні бічні сурраунди вимагали ще більшої віддачі, тому тут використали SUR-151 – ці коаксіальні системи не тільки мають колосальний запас по потужності, але і спеціальну спрямованість для роботи у далекому полі.

На стелі були встановлені SUR-15 і SUR-82. Спеціальні U-кронштейни дозволяють повертати і нахиляти їх у потрібному напрямку, що обов'язково для системи просторового звуку Dolby Atmos.

Додатково для низькочастотного посилення систем оточення були встановлені сурраунд сабвуфери MAG L-SUB.

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: