Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Каннський кінофестиваль пройде на акустиці українського виробника MAG Audio

 

 Каннський кінофестиваль пройде на акустиці українського виробника MAG Audio

 

Масштаби звукової сили українського виробника професійних акустичних систем MAG Audio вражають весь світ. З цього року акустичні системи MAG Audio забезпечуватимуть міжнародний Каннський кінофестиваль звуком у всіх кінозалах. Компанія виграла тендер на поставку звукового обладнання. Журі обрало бренд шляхом «сліпого» прослуховування.

Системи MAG Audio використані у майже 6000 інсталяцій у понад 100 країн світу. Тепер до списку успішних проєктів бренду додаються ще й кінозали найпрестижнішого кінофестивалю у світі.

Відеосюжет телеканалу «Еспресо» про Каннський кінофестиваль

 

 

Як пише ВікіпедіЯ: Каннський кінофестиваль (фр. Le Festival International du Film de Cannes або просто Festival de Cannes) – міжнародний кінофестиваль, який проводиться щороку у курортному місті Канни (Франція, Лазурний берег). Входить до так званої «Великої п`ятірки» (Big Five) найпрестижніших кінофестивалів (разом із кінофестивалями у Венеції (Італія), Берліні (Німеччина), Санденсі (США) та Торонто (Канада). На фестиваль щорічно приїздить понад 35000 професіоналів кінематографу з усього світу, серед яких більше 1000 – сценаристи та режисери, 4000 – дистриб`ютори, 5000 – продюсери і 4000 – журналісти.

Про компанію MAG Audio

Протягом багатьох років компанія MAG Audio створювала давню традицію – покупець в першу чергу.

Грунтуючись на більш ніж 20-річному досвіді роботи, MAG Audio зібрав професійну команду аудіо-інженерів, техніків і аудіо-фахівців, що працюють в напрямку однієї і тієї ж мети: забезпечити найкращі рішення для будь-яких завдань звукопідсилення, які стоять перед нашими клієнтами.

Компанія MAG Audio розробила широкий асортимент продукції для різних областей застосування, в тому числі концертний звук, інсталяційна, мобільна акустика і автомобільний звук, ми виконуємо безліч Звукоінсталяцій і співпрацюємо з багатьма додатковими постачальниками продукції – і все це для того, щоб краще зрозуміти потреби кінцевих користувачів.

Дотримуючись цієї філософії, ми розробили ретельно спроектовану серію продукції, орієнтовану на кінотеатри. Створена у співпраці з кількома компаніями, що займаються кіноінсталяціями, продукція MAG Cinema покликана бути конкурентноздатною, надійною і простою у встановленні.

Наші двох і трьохсмугові заекранні системи кінотеатру забезпечують рекомендоване покриття і збільшену номінальну потужність, в результаті чого вся система кінозвуку має показники звукового тиску, достатні для задоволення найсуворіших вимог сучасних кінотеатрів.

Сабвуфери кінотеатру зі збільшеним об`ємом корпусу і жорсткою конструкцією забезпечують вражаюче низкочастотное відтворення.

Високопотужні надміцні драйвери більш надійні та не потребують великих витрат на техобслуговування.

Surround-системи MAG Cinema поставляються в різних розмірах і мають кілька варіантів встановлення, забезпечуючи швидкість і легкість інсталяції всієї системи озвучування кінотеатру.

Прекрасно розуміючи, що у швидко зростаючому світі аудіо-візуальних розваг важливо так само швидко реагувати на потреби ринку, MAG Audio пишається своїм багатим досвідом забезпечення інсталяцій і причетністю до їх успіху.

Ні для кого не секрет, що компанія виробляє свої акустичні системи повністю самостійно, на заводі в Білій Церкві. MAG Cinema – це величезна команда фахівців, яка створює, придумує і тестує все нові і нові продукти. Ви можете побачити, як все відбувається зсередини, заглянути на виробництво і познайомитися з її чудовою командою! Дане промо-відео – це маленький огляд її діяльності:

 

 

Інформацію, відео і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: