Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про семінари, форуми, майстер-класи, презентації, тренінги, конкурси й вебінари

dLive Workshop

 

 
2 листопада 2021 року о 10:30 запрошуємо вас відвідати потужний БЕЗКОШТОВНИЙ тренінг dLive Workshop від офіційного представника Allen & Heath – компанії РеалМюзік

 

Що об`єднує Serduchka&Band та Billie Eilish? Друга Ріка та Lara Fabian? KARNA та Bullet For My Valentine?

Відкриємо секрет – звукорежисери всіх цих артистів давно працюють на мікшерних системах dLive від відомого британського виробника Allen & Heath. Перейти на dLive дуже просто та легко, адже це дуже інтуїтивна система з неймовірними можливостями та звучанням.

Переходьте і ви!

2 листопада 2021 року о 10:30 запрошуємо вас відвідати потужний БЕЗКОШТОВНИЙ тренінг dLive Workshop від офіційного представника Allen & Heath – компанії РеалМюзік. Для опанування будуть доступні одразу кілька систем dLive: від ультракомпактної консолі C1500 з міксреком CDM32 до топової турової системи S7000 з реком DM64.

Всі учасники майстер-класу будуть поділені на групи відповідно до їхнього досвіду роботи з dLive, і в кожній групі буде своя система та свій інструктор з числа найкращих звукорежисерів країни.

Детальний розклад та місце проведення тренінгу ми опублікуємо пізніше на Facebook сторінці заходу, а зараз настійно рекомендуємо вам зареєструватись за посиланням.

Звертаємо вашу увагу, що ми ДУЖЕ скуті карантинними нормами, тому загальна кількість місць фіксована та обмежена. Раніше зареєструєтесь – отримаєте вищий пріоритет на вхід.

Зверніть увагу, що залежно від рівня епіднебезпеки, для відвідування тренінгу вам може знадобитись «зелений» COVID-сертифікат вакцинації або цифровий сертифікат з негативним результатом на коронавірус.

 

Інформацію і світлини надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: