Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про семінари, форуми, майстер-класи, презентації, тренінги, конкурси й вебінари

Львівська прем`єра d&b audiotechnik KSL

 

 Львівська прем`єра d&b audiotechnik KSL

 

26-28 липня 2021 року відбулася закрита презентація, присвячена першому в Україні (і третьому в Східній Європі) комплекту унікального сучасного кардіоїдного лінійного масиву KSL з SL-сабами від одного зі світових лідерів у розробці й виробництві професійної акустики – d&b audiotechnik.

 

 Львівська прем`єра d&b audiotechnik KSL

 

Вибір топових світових артистів і одна із самих райдерних систем у світі була придбана київським ренталом F-Production (by Feyeria).

Після закритої стартової презентації у львівському Gastroli Hall на Festrepublic для членів d&b club Ukraine, комплект залишився на сезон працювати в даному залі, а з осені буде доступний в українському прокаті. Тоді ж планується публічна відкрита презентація від компанії Лайтек.

 

 Львівська прем`єра d&b audiotechnik KSL

 

Безумовно, виїзне засідання d&b клубу було присвячено не тільки прем`єрі лінійки. Воно супроводжувалося 3-денним майстер-класом і воркшопом для присутніх звукоінженерів, що планують працювати з апаратом.

Як відомо учасники клубу, й навіть ті, що збираються ними стати – одержують повний сервіс/підтримку від виробника й дистриб`ютора, включаючи першочергове безкоштовне навчання.

 

 Львівська прем`єра d&b audiotechnik KSL

 

Для цього в країну приїхав представник d&b audiotechnik Олексій (Midas) Корольов, що прочитав лекції по роботі з лінійкою SL, ПО Arraycalc, R1 і системою Array Processing для українських звукоінженерів, й показав усі етапи розгортання системи на практиці.

 

 Львівська прем`єра d&b audiotechnik KSL

 

У монтажі брали участь практично всі учасники воркшопу, потім був продув і настроювання KSL. Слухали апарат з великою пристрастю, але традиційно d&b виправдав усі найкращі очікування й показав, що лідерами не стають випадково!

Поздоровляємо F-Production (by Feyeria) із вступом в d&b club і пропонуємо вам відео з місця події.

Більше світлин у галереї сайта клубу ...

 

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: