Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про семінари, форуми, майстер-класи, презентації, тренінги, конкурси й вебінари

Q-SYS Architect Training в Києві

 

 Q-SYS Architect Training в Києві

 

Компанія РеалМюзік, ексклюзивний представник бренду QSC в Україні, анонсує тренінг, присвячений інтеграційній платформі QSC Q-SYS, який відбудеться вже 23 листопада 2021 року в Києві.

Q-SYS – це найгнучкіша та найпотужніша, всесвітньо відома AV&C платформа на базі програмного забезпечення, яка відповідає вимогам масштабованих надійних рішень. Як операційна система, вона дозволяє гнучко та легко впроваджувати нові функції на платформу за допомогою простого оновлення програмного забезпечення.

Q-SYS – це як смартфон, відкритий для необмеженої кількості додатків. Конференц-кімнати і зали, ресторани і готелі, парки атракціонів та заклади освіти, стадіони, вокзали та аеропорти – Q-SYS пропонує універсальні можливості для будь-якого типу інсталяцій, де потрібні якісні та надійні аудіо-відео рішення з ексклюзивним управлінням системою.

 

Q-SYS Architect Training – це базовий тренінг, який знайомить вас з платформою Q-SYS, він ідеально підходить для навчання AV-консультантів, системних інтеграторів, представників інсталяційних компаній, менеджерів, які керують бізнес-просторами, корпоративними мережами та державними інфраструктурами.

 

Участь в тренінгу безкоштовна за умови:

ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ ►►►

 

Оскільки кількість учасників обмежена до 12 осіб, пріоритет надається відповідно до часу реєстрації.

Після проходження тренінгу та складання іспиту учасники можуть отримати знання та сертифікацію, які відкривають шлях до всіх наступних тренінгів, а також інсталяцій з використанням обладнання Q-SYS. Інформація про детальний розклад та місце проведення буде відправлена всім зареєстрованим учасникам електронною поштою за кілька днів до початку тренінгу.

Для участі у тренінгу учасник повинен мати або документ, що свідчить про повний курс вакцинації проти COVID-19, або негативний ПЛР-тест чи експрес-тест на COVID-19, чинний 72 години.

 

Інформацію і світлини надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: