Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про новини у світі музики від компанії «Комора»

Активні акустичні системи серії EON700 – новинка від JBL Professional

 

 Активні акустичні системи серії EON700 – новинка від JBL Professional

 

Лінійку акустичних систем серії EON компанія JBL Professional запустила ще в 1995 році і з того часу це одна з найпопулярніших серій. Нові аудіосистеми JBL серії EON700 доповнили лінійку чотирма моделями:

  • 10-дюймовий JBL EON710.
  • 12-дюймовий JBL EON712.
  • 15-дюймовий JBL EON715.
  • Сабвуфер JBL EON718S.

 

 Активні акустичні системи серії EON700 – новинка від JBL Professional

 

Переваги та інновації, запроваджені в новій серії EON700:

Запатентована технологія хвилеводів та гучномовців JBL в поєднанні з високоефективним підсиленням забезпечують рівномірне покриття всієї зони прослуховування навіть при високій гучності.

НЧ-динаміки мають оновлену конструкцію, що дозволило підвищити їхню ефективність.

Покращений рупор забезпечує рівномірне звукове покриття в межах заявлених кутів розкриття по горизонталі і вертикалі.

 

 Активні акустичні системи серії EON700 – новинка від JBL Professional

 

Потужний компресійний драйвер JBL 2414H оснащено неодимовим магнітом преміум-класу, що зменшує вагу та забезпечує відмінні технічні характеристики.

Ефективні дискретні підсилювачі D класу потужністю 1300 Вт (EON710, EON712, EON715) та 1500 Вт (сабвуфер EON718S) для чистого та прозорого звуку.

Розширена цифрова обробка звуку (DSP) та керування

Цифровий процесор EON700 забезпечує наступні функції: еквалайзер, лімітер, затримка, автоматичне подавлення зворотного зв`язку, дакінг та інші. Доступ до налаштувань акустичних систем легко отримати за допомогою вбудованого рідкокристалічного екрану з підсвічуванням або за допомогою додатку JBL Pro Connect. Вбудована потокова передача аудіо (у системах EON710, EON712, EON715) та керування по Bluetooth 5.0 забезпечують всі переваги сучасного протоколу – низьку затримку, більшу відстань і покращену якість звуку.

Універсальність

Моделі EON710, EON712 та EON715 можна використовувати не лише як основні акустичні системи, а і як підлогові монітори. Окрім того, ці моделі мають точки підвісу для застосування в фіксованих інсталяціях. Литі ніжки акустичних систем дозволяють використовувати різноманітні акустичні конфігурації та безпечно встановлювати системи одна на одну, зручно зберігати та транспортувати. Сабвуфери EON718S оснащені стаканом з різьбою для встановлення топів, а також легко складаються в кардіоїдну конфігурацію.

Міцність та надійність

Усі аудіосистеми мають свій термін служби й інженери JBL прагнуть зробити цей термін якомога довшим.

Широкосмугові моделі мають композитний корпус, створений методом лиття під тиском та механічного формування для додаткової міцності та зменшення ваги. Сабвуфери виконані з міцної 15-ти шарової березової фанери, товщиною 18 мм. Всі моделі оснащені ергономічними ручками.

 

 Активні акустичні системи серії EON700 – новинка від JBL Professional

 

Кожен продукт JBL Professional проходить жорстке тестування (100-годинний стрес-тест), яке виходить за межі будь-яких реальних умов.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: