Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

MAG Cinema в «3D Кіно»

 

 MAG Cinema в «3D Кіно»

 

Наприкінці минулого року в Мінську (Білорусь) відкрився новий кінотеатр – «3D Кіно», розташований у торговому центрі «Корона-сіті». Його відкриття стало радістю для мешканців одразу трьох довколишніх районів Мінська, оскільки раніше в цій частині столиці не було кіномайданчиків. Інноваційний рівень кінотеатру ще більш посилив враження відвідувачів. Технічною реалізацією проєкту займався провідний європейський кіноінтегратор «CinemaNext», що здійснив озвучування за допомогою систем MAG Cinema.

 

 MAG Cinema в «3D Кіно»

 

«3D Кіно» включає в себе чотири кінозали загальною місткістю 241 місце. Два великі зали вміщують по 77 чоловік і середній – 60 гостей. Є й невеликий камерний VIP-зал на 27 місць.

 

 MAG Cinema в «3D Кіно»

 

Власники кінотеатру подбали про все, що може надати гостям максимум комфорту і захоплюючих вражень від перегляду фільмів: починаючи від затишного інтер'єру і закінчуючи якісним технічним обладнанням. Що стосується технічних рішень, то було важливо, щоб кінотеатр повністю відповідав останнім сучасним стандартам кіноіндустрії.

 

 MAG Cinema в «3D Кіно»

 

У всіх залах використані сучасні проектори NEC із застосуванням boothless рішення: проектор встановлюється прямо в залі, що підходить для приміщень, де проекторна не передбачена. У світ же потужного і об`ємного звучання в кінотеатрі занурюють системи українського виробництва – MAG Cinema.

Надзвичайно тонкі, і при цьому продуктивні заекранні системи – 3 x MAG SCR-415 і 9 x MAG SCR-435 – були обрані в якості основного звуку. Ці системи глибиною всього 11 дюймів відмінно підходять для малих і середніх залів, а їх чутливість дозволяє знизити необхідну потужність, а отже – і вартість підсилювачів.

 

 MAG Cinema в «3D Кіно»

 

У всіх кінозалах були встановлені сабвуфери MAG W-SUB – ще одне оптимальне рішення для залів з невеликим заекранним простором. На 4 кінозали потрібно 7 x MAG W-SUB. Він зібраний з використанням двох надпотужних 18 дюймових динаміків, а збільшений об`єм корпусу забезпечує поліпшену віддачу на найнижчих частотах, що так необхідно для низькочастотних кіноефектів.

В єдиний звуковий простір занурюють 46 сурраунд систем MAG SUR-63, що поєднують в собі зручність кріплення і професійний сучасний дизайн.

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: