Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Несподіваний сюрприз з Італії: цифрове фортепіано Viscount Smart20

 

 Цифрове фортепіано Viscount Smart20

 

Що здивувало в цьому інструменті? Так, це було комплексне враження. І формуватися воно почало вже при розпакуванні цього чудового цифрового фортепіано. Напис на коробці «made in Italy» – багатообіцяючий аванс! Перший сюрприз – корпус з дерева, а не з пластику, як це зазвичай прийнято в категорії компактних інструментів або стейдж-піано. Другий сюрприз – чудова якість зовнішньої обробки і елегантний дизайн. Але найбільший сюрприз, як виявилося, був ще попереду. Найсильніші сторони цього музичного інструменту – це клавіатура (Fatar) і звучання основного тембру – фортепіано.

Клавіатура і звучання з тих, що подобаються з першого дотику до клавіш, а в подальшому подобаються ще більше. Звикання до клавіатури супроводжується можливістю видобування і відчуття більшої кількості дрібних нюансів в динаміці і тембрі. Що, в свою чергу, спонукає до творчих пошуків експресії, художньої виразності в музиці, тобто спонукає до занурення в світ засобів музичної виразності, а не технічного аспекту виконання.

 

 

Колористичне розмаїття основного тембру акустичного роялю, яке надає це чудове цифрове фортепіано при зміні туше виконавця, робить його особливо цікавим при виконанні серйозних поліфонічних творів, таких як «Добре темперований клавір» І.С. Баха. Для ідентифікації в загальному звуковому потоці ліній кожного голосу, піаністи, зазвичай, вдаються до варіювання не тільки динаміки, але і тембру кожного з голосів. При достатньому рівні майстерності виконавця, зробити таке на акустичному роялі або піаніно не складає труднощів, а ось для цифрового фортепіано виконання поліфонічного твору типу «Прелюдії і Фуги» з «Добре темперованого клавіру» може стати справжнім випробуванням. Скажімо з усією відповідальністю, цифрове фортепіано Viscount Smart20 витримало таке випробування на відмінно!

До послуг виконавця стандартний для цифрових фортепіано набір додаткових функцій, таких як розподіл клавіатури для гри в чотири руки, накладення тембрів, метроном, реверберація, 15 ритмів ударних ...

 

Завдяки дерев`яному корпусу, звучання фортепіано від вбудованої акустичної системи вирізняється частотною збалансованістю, об`ємом, прозорістю. У базовій конфігурації модель комплектується якісною педаллю сустейну. Як опції, доступні стаціонарна дерев'яна стійка і педальний модуль (три педалі з функціями педалей акустичного роялю: приглушення, утримання, демпферна).

 

Автор – Олексій Павлов

 

Інформацію і світлини надала компанія «Юритмікс»,
Інтернет-магазин музичних інструментів,
звукового, DJ та світлового обладнання
«Intermuzika»

 

 

«Юритмікс» у соціальних мережах:

 

 

Інтернет-магазин «Intermuzika» у соціальних мережах: