Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Соло»

Numark Mixstream Pro

 

 

Numark представляє Mixstream Pro!
Універсальний автономний DJ-контролер з неймовірним набором функцій!

 

Mixstream Pro прокладає шлях для наступного покоління ді-джеїв завдяки вбудованому Wi-Fi, прямому доступу до потокової передачі музики, інтелектуальним керуванням світловими приладами Philips Hue, безшовній інтеграції з існуючими діджейськими бібліотеками, можливістью підключення до Dropbox, професійним функціям DJ і вбудованим динамікам та вперше у світі автономному DJ-контролері!

Працюючи на Engine DJ , Mixstream Pro надає ді-джеям доступ до мільйонів пісень через вбудований Wi-Fi і інтуїтивно зрозумілий функціонал потокової передачі музики.

Ді-джеям більше не потрібна встановлена ​​музична бібліотека або зовнішній ноутбук на вечірці або в клубі.

 

Ця максимальна універсальність разом з високоякісними вбудованими динаміками робить Mixstream Pro найгнучкішим і інноваційним DJ-продуктом, доступним за технологією Plug and Play, особливо за цією ціною.

Підключай! Стрім! Грай!

Mixstream Pro повністю оптимізований і підходить для майбутнього діджеїнгу, встановлюючи нові стандарти підключення і доступу до музики. Завдяки вбудованому Wi-Fi Mixstream Pro може отримувати доступ до потокового контенту практично з будь-якого місця.

Швидке підключення до Beatport LINK, Beatsource LINK, TIDAL, Soundcloud Go + у Mixstream Pro надає ді-джеям доступ до мільйонів пісень, обраних плей-листів і топ-чартам. Ді-джеї також можуть синхронізувати всю свою музичну бібліотеку або обрані плейлисти в Dropbox, і отримувати безперешкодний доступ до них на Mixstream Pro. Треки буферизуються у внутрішню пам`ять по мірі їх завантаження, що робить відтворення наднадійним і стабільним, забезпечуючи безперебійну роботу на кожному концерті або в прямому ефірі.

 

Mixstream Pro має 2 входи USB і 1 слот для карт SD для зовнішніх носіїв, що дає оптимальну універсальність для ді-джеїв у виборі музики. Використовуючи програмне забезпечення Engine DJ, ді-джеї можуть швидко і легко експортувати всю свою музичну бібліотеку або обрані плейлисти на USB-накопичувач або SD-карту, а потім миттєво отримати доступ до своєї музики на Mixstream Pro.

 

 Numark Mixstream Pro

 

Numark Mixstream Pro

 

Максимальний контроль для творчої музичної взаємодії

Інтуїтивно зрозуміла компоновка і 7-дюймовий сенсорний дисплей високої чіткості дозволяють ді-джеям переглядати, завантажувати і взаємодіяти зі своєю музикою, як ніколи раніше. Для створення досконалого міксу повноцінна секція еквалайзера і ефектів FX розкриє всю міць ді-джея. 4 вбудованих ефекти (Echo, Flanger, Delay, і Phaser) ідеально синхронізовані з ритмом, коли вони запускаються за допомогою зручних інтерактивних тумблерів.

Ніщо не зрівняється з відчуттям того, що мікшуеш ідеальну пісню в ідеальний час, а великі ручки фільтрів додають ще більше азарту, забезпечуючи практичний контроль над низькими і високими частотами для створення драматичних міксів, блендів і переходів.

Скретч за допомогою великих 6-дюймових сенсорних джогів завдяки функції Smart Scratch, яка гарантує, що музика завжди залишається в ритмі після додавання скретча в мікс. 8 двошарових педів мають 4 режими (Cue, Saved Loop, Auto Loop, Roll), що забезпечують безмежні можливості для живого мікшування і максимальної творчої музичної свободи.

Крім того, оскільки Mixstream Pro використовує всю міць вбудованої операційної системи Engine DJ, ді-джеї отримують прямий доступ до набору розширених функцій професійного рівня для DJ-перфомансів.

 

 Numark Mixstream Pro

 

Максимальний контроль для творчої музичної взаємодії
з Numark Mixstream Pro!

 

Вбудовані моніторні динаміки

Mixstream Pro – це перший в світі автономний DJ-контролер з високоякісними вбудованими моніторними динаміками з окремим регулятором гучності.

 

Ці спеціально налаштовані драйвери забезпечують насичений, повний звук і роблять Mixstream Pro найбільш універсальним автономним ді-джей контролером, що працює за принципом plug and play. Високоякісний звук ідеально підходить для повсякденного прослуховування, пікніків, вечірок біля басейну і сімейних посиденьок з друзями. Для початківців або професійних ді-джеїв вбудовані динаміки – ідеальне і зручне рішення для занять, прямих трансляцій та створення відео контенту та персонального моніторингу при підключенні до більшої звукової системи.

 

 Вбудовані моніторні динаміки у Numark Mixstream Pro

 

Просте, захоплююче, інтелектуальне управління світловими приладами

Для максимальної зручності використання Mixstream Pro використовує вбудований Wi-Fi для бездротового підключення до домашнього освітлення Philips Hue, створюючи настрій і синхронізоване з ритмом світлове шоу всього одним дотиком до екрану. Зміна кольору, звукова активація для світлових шоу, а також приголомшливі функції, такі як стробування і перестроювання кольору, можна отримати за допомогою вбудованого Engine Lighting.

Для просунутих параметрів і функцій управління світлом, ді-джеї можуть попередньо проаналізувати свою музичну бібліотеку за допомогою програмного забезпечення SoundSwitch для настільних ПК, експортувати свою бібліотеку на USB-накопичувач, SD-карту або їх хмару Dropbox, і повністю управляти DMX світлом за допомогою сенсорного екрану Mixstream Pro. Це небачена раніше універсальність і функціональність дозволяють легко забезпечити імерсивне освітлення на заходах і концертах без необхідності брати з собою ноутбук або DMX контролер.

 

 Просте, захоплююче, інтелектуальне управління світловими приладами у Numark Mixstream Pro

 

Основа DJ перфомансу

Інтуїтивно зрозуміла компоновка обладнання Mixstream Pro в поєднанні з вбудованою міццю Engine DJ дозволяє створювати великий і потужний набір професійних функцій DJ.

Функції

  • Вбудований Wi-Fi для доступу до потікових сервісів: TIDAL, Beatport LINK, Beatsource LINK, SoundCloud Go + і Dropbox.
  • Вбудована операційна система Engine DJ для роботи без ноутбука.
  • Вбудовані динаміки з окремим регулятором гучності для домашнього використання, занять і моніторингу.
  • Вбудоване управління освітленням Engine Lighting для розумного будинку Philips Hue і DMX світлових приладів.
  • 7`` сенсорний дисплей високої чіткості.
  • 6`` сенсорні джоги з функцією Smart Scratch для швидкого скретчінгу.
  • 4 двошарових педа для виконання на кожній деці.
  • 4 режими педів на кожній деці (Cue, Saved Loop, Auto Loop, Roll).
  • Велика ручка фільтру на кожній деці.
  • Кнопки Pitch Bend і спеціальний слайдер Pitch.
  • Можливі діапазони висоти тону: 4%, 8%, 10%, 20%, 50% і 100%.
  • Виділені кнопки Sync, Cue/Stop і Play/Pause.
  • 3-смуговий еквалайзер на кожній деці.
  • 2 входи USB.
  • 1 вхід для SD-карти.
  • Балансні виходи XLR.
  • Виходи RCA.
  • 1/4`` мікрофонний вхід.
  • Вихідні роз`єми для навушників 1/4`` і 1/8``.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Соло»
і Українська мережа мультибрендових
магазинів музичних інструментів «JAM.UA»