Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

ESI представляють новинку – професійний конденсаторний мікрофон з USB інтерфейсом cosMik uCast

 

 ESI представляють новинку – професійний конденсаторний мікрофон з USB інтерфейсом cosMik uCast

 

Онлайн-конференції, подкасти, стріми, створення YouTube контенту – все це та багато чого іншого ви можете робити за допомогою нового конденсаторного USB мікрофона cosMik uCast від ESI Audio.

Цей мікрофон поєднує в собі фірмову якість звуку ESI з набором потужного програмного забезпечення, тому ви можете розпочати запис або стрім, щойно розпакувавши cosMik uCast.

Досконалий контроль

cosMik uCast можна підключити до будь-якого сучасного ПК або Mac за допомогою комплектних кабелів USB 2.0 або USB-C. Також з відповідним адаптером він без проблем працюватиме з вашим iPhone або iPad.

Кардіоїдна діаграма спрямованості дозволяє чітко передати всі музичні деталі та тонкі нюанси звучання, а сторонні шуми поза віссю мікрофона при цьому практично не чути.

Налаштуйте потрібний звук за допомогою зручних ручок у передній частині корпуса мікрофона. Ви можете легко відрегулювати вхідне підсилення та гучність виходу для навушників, або ж вимкнути звук власного голосу і слухати лише сигнал з комп`ютера.

Запис

Будь-який подкастер або блогер, перш ніж опублікувати свій контент, часто спершу має записати свій голос, відредагувати його та зробити мастеринг. З cosMik uCast вам не потрібно шукати якесь додаткове програмне забезпечення, адже все необхідне є в комплекті: WaveLab LE для редагування звуку, багатодоріжкова цифрова робоча станція (DAW) Bitwig Studio 8-Track, inTone 2 ESI Edition для відтворення файлів та підготовки потоків для онлайн трансляцій, а також Cubasis LE – оптимізований мультитач секвенсор для користувачів iPad та iPhone.

Онлайн трансляції

Висока якість прямих трансляцій на Twitch, Facebook чи Instagram забезпечується завдяки драйверу ASIO на основі власної технології EWDM ESI, яка гарантує надзвичайно низьку затримку для безпосереднього контакту з вашою аудиторією. Крім того, функція DirectWIRE, яка працює лише з пристроями ESI, дозволяє вам інтегрувати зовнішні джерела звуку у ваші прямі ефіри, наприклад, фонову музику або спецефекти, як то сміх чи оплески. Ви навіть можете пропустити свій голос через програму DAW і змінити його в процесі, додавши, наприклад, реверберації або інші ефекти.

Онлайн конференції та інше

Технологія DirectWIRE також може допомогти вам уникнути зворотного зв`язку під час онлайн-конференцій в Zoom або Skype. За допомогою віртуальних каналів DirectWIRE можна відокремити сигнал, який відтворюється в моніторах, від сигналу, що йде в трансляцію. Небажані накладення звуку та зворотний зв`язок можна усунути повністю.

Драйвер ASIO та функцію DirectWIRE можна використовувати з будь-яким сучасним ПК з ОС Windows. Користувачі Mac взагалі отримують «plug-and-play» пристрій, а мобільні користувачі iPad або iPhone мають ще й доступ до потужного додатка Cubasis LE.

Комплектні аксесуари

cosMik uCast поставляється не тільки з кабелями, необхідними для його підключення до будь-якого порту USB  2.0/3.0 або USB.C (3.1) сучасного ПК або Mac, він також комплектується настільною стійкою-триногою та тримачем, за допомогою якого цей мікрофон можна встановити на стандартну мікрофонну стійку.

Характеристики

  • Студійний конденсаторний мікрофон з аудіоінтерфейсом USB-C.
  • Кардіоїдна діаграма спрямованості.
  • Велика діафрагма 1``.
  • Частотна характеристика: 30Гц–18кГц.
  • Максимальний SPL: 130дБ.
  • Динамічний діапазон: 89 дБ (АЦП), 93 дБ (ЦАП).
  • Співвідношення «сигнал/шум»: 89 дБ (АЦП), 93 дБ (ЦАП).
  • Регулювання вхідного підсилення та м’ют.
  • Вихід для навушників 3,5 мм з регулятором гучності.
  • Розміри: приблизно 176 мм х 50 мм.
  • Вага: близько 250 г..
  • Настільна стійка-тринога та мікрофонний тримач в комплекті.
  • Живлення від шини USB.
  • Кабелі USB-C і USB 2.0 (довжиною 2 м) в комплекті.
  • 100% сумісність class compliant.
  • Сумісний із системами ПК на Windows 7 / 8.1 / 10 та багатьма дистрибутивами Linux.
  • Сумісність із системами Mac на OS X / macOS, нативна підтримка CoreAudio (32 біти та 64 біти).
  • Сумісний з iPhone та iPad (потрібен додатковий адаптер для підключення).
  • Драйвер EWDM для Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 з ASIO 2.0, MME, WDM та DirectSound (32 біти та 64 біти).
  • Підтримка DirectWIRE під Windows з віртуальними аудіоканалами для внутрішньої маршрутизації сигналів.

Програмне забезпечення в комплекті

Мікрофон cosMik uCast поставляється з потужним пакетом програмного забезпечення для професійного запису, створення власних пісень, мікшування будь-якого аудіо контенту та інших задач.

Bitwig Studio 8-Track компактна та ефективна DAW станція для запису, аранжування, продакшну, виступів та звукового дизайну на вісім треків аудіо / MIDI, яка включає універсальний пакет пресетів та звуків Bitwig Essentials.

WaveLab LE допоможе музикантам, власникам домашніх студій та подкастерам вивести їхній аудіо матеріал на більш професійний рівень. Це просте у використанні програмне забезпечення для мастерингу та редагування аудіо від Steinberg.

inTone 2 ESI Edition від Audified – це потужний інструмент для джемування, створення міксів з кількох аудіосигналів та інструментів, відтворення файлів, зміни треків, підготовки стрімів для подкасту та запису. Ви також можете використовувати цей софт у якості хосту для ефектів, разом з комплектними амп симуляторами для електро- та бас-гітар GK Amplification 2 LE та ampLion Free. Тут є все, що потрібно для вашої творчості!

Cubasis LE – це компактна версія мобільного мультитач секвенсора від Steinberg, спеціально розроблена для швидкого та легкого запису, редагування та мікшування. Де б ви не були – просто підключіть свій cosMik uCast до iPhone чи iPad та почніть роботу!

 

Джерело

 

Інформацію і світлини надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: