Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Zoom LiveTrak L-8 – інструмент для митців!

 

 

Доступний в роздрібній та дилерській мережі РеалМюзік – пристрій, що переверне ваші уявлення про подкасти. Zoom LiveTrak L-8мікшер, рекордер та USB-аудіоінтерфейс в одному. Він розроблений спеціально для подкастерів та невеликих музичних груп.

L-8 дозволяє записувати 12 треків (вхідних доріжок та стереомікс) одночасно на внутрішню SD-карту та резервно на підключений до нього комп`ютер, і при цьому його можна використовувати як мікшер для вашого виступу чи прямої трансляції.

Через USB-підключення можна програвати фонограми для ваших виступів, під час проведення подкасту також можна спрямувати звук в мікшер з програм зв`язку на кшталт Skype. А в режимі картрідера ви можете переносити записані файли на комп`ютер для подальшого редагування.

Шість програмованих семпл-педів дозволяють на льоту запускати різноманітні звуки та треки: інтро, перебивки, джингли, попередньо записані інтерв’ю та оголошення, рекламні ролики, звукові ефекти, фонову музику тощо.

Спеціальний 4-контактний TRRS вхід для смартфону дозволяє з легкістю проводити телефонні інтерв`ю та дистанційні включення. Функція Mix Minus при цьому ефективно придушує зворотній зв`язок від додзвонювача, запобігаючи утворенню характерного неприємного відлуння.

  • Пристрій надзвичайно портативний та мобільний.
  • З L-8 ви можете виходити в прямий ефір з будь-якої локації.
  • Він може стати у нагоді і для вуличних музикантів.
  • Адже L-8 може живитися від чотирьох батарей AA до двох з половиною годин, а від USB павербанка ще довше!
  • Чотири виходи для навушників дозволяють набрати окремі моніторні мікси для виступу невеликого гурту або ж роздати навушники для всіх гостей вашого подкаст-шоу.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: