Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

d&b club UA – дружна сім'я любителів d&b audiotechnik

 

 

Компанія Лайтек представляє новий інформаційним ресурс, який покликаний об'єднати шанувальників та користувачів техніки бренду d&b audiotechnik в Україні, стати місцем зустрічі, отримання інформації, новин і обміну знаннями.

На ньому можна похвалитися концертами, постановками, інсталяціями за участю d&b, отримати максимум інформації про продукцію бренду, в тому числі і від інших користувачів. Також ми будемо анонсувати всі події, пов'язані з брендом: семінари, вебінари, виставки, презентації.

Ще одна мета – виділити сумлінних і легальних покупців техніки d&b audiotechnik. На жаль, на нашому ринку з'являються все частіше контрабандні і навіть контрафактні зразки з шильдиками d&b, невідомого стану, походження і якості. Це призводить як до репутаційних втрат бренду, так і до неякісного обслуговування заходів.

Тому, в рамках підтримки бренду, ми абсолютно вільно розміщуємо портфоліо всіх прокатних компаній, які стали сумлінними покупцями техніки d&b та інсталяції, з використанням даної акустики.

На даний момент ми знаходимося на стадії наповнення сайту матеріалами, пошуку більш зручною концепції і виправлення можливих помилок, тому будемо вдячні будь-яким коментарям і побажанням. Якщо знайдете неточності або помилки – повідомляйте на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Також чекаємо від вас матеріалів з робот з d&b для публікацій.

Тестуємо разом! https://dbclub.com.ua/

#dbaudioclub

 

Інформацію надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: