Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Майбутнє конференц-зв`язку – дослідження Shure

 

 Майбутнє конференц-зв`язку – дослідження Shure

 

Компанія Shure, провідний світовий виробник устаткування для аудіоконференцій, в минулому році провела дослідження серед IT-фахівців і користувачів, що представляють широке коло галузей, зокрема готельний бізнес, охорону здоров`я, банківський і фінансовий сектори, корпоративний сектор і виробництво, роздрібної торгівлі, транспорту, енергетику, сільське господарства і нерухомість. Основне питання звучало так: «Чи влаштовує учасників віртуальних конференцій якість проведених конференцій?».

Результати опитування вказують на важливість технологій, особливо в області передачі аудіосигналу для якісного проведення віртуальних зборів.

  • Лише 21% залів засідань оснащені аудіо- і відеоапаратурою, що забезпечує належну якість проведення віртуальних конференцій.
  • В цілому лише 36% конференц-залів мають необхідне технічне оснащення для проведення зборів.
  • 81% осіб, які приймають рішення в області ІТ, вважають, що звук має найбільший вплив на поліпшення якості віртуальних зустрічей.

Загалом, результати опитування свідчать про те, що погана якість аудіосигналу – основна причина проблем при проведенні віртуальних зборів в конференц-залі.

 

 Майбутнє конференц-зв`язку – дослідження Shure

 

Конференц-зустріч без відео залишається зустріччю, онлайн-зустріч без звуку скасовується.

 

Хороший звук легко не помітити, але поганий звук не помітити не можливо.

Погане звучання під час конференції викликає втому, відволікає і знижує увагу учасників. Серед головних подразників під час проведення конференції респонденти відзначили такі фактори, як фоновий шум, відлуння, сторонні розмови і неможливість розчути деякі фрагменти виступів. Великий вплив на якість звуку надає розмір та оздоблення приміщення, в якому проводиться нарада. Такі елементи кімнати, як стіни з бетону, скляні перегородки та стелі, розміри і форма столу, створюють додаткові проблеми для звуку.

 

 Майбутнє конференц-зв`язку – дослідження Shure

 

Для кожного приміщення потрібно підібрати унікальну конфігурацію мікрофонів, пристроїв обробки звуку і гучномовців, які будуть забезпечувати хороший звук. Аудіо обладнання, яке підходить для одного приміщення, найімовірніше, не підходить для наступної кімнати в вашому офісі.

Компанія «Лайтек» починає публікувати на своєму сайті серію статей з рекомендаціями щодо ефективної організації конференц-залів, а також огляди продуктів і інформаційні матеріали для забезпечення оптимальної якості звуку під час проведення конференцій.

Звукова екосистема від компанії Shure

 

 Майбутнє конференц-зв`язку – дослідження Shure

 

Звукова екосистема для конференцій від компанії Shure надає масштабований набір опціонального аудіо обладнання, яке працює і в великих конференц-кімнатах, і маленьких переговорних, в кімнатах з поганою акустикою і в кімнатах, в яких кожен день змінюється розташування столів і крісел.

Звукова екосистема Shure гарантуює, що тепер кожен голос учасника під час проведення конференції буде чути. Один з головних аспектів відеоконференцзв’язку – це необхідність того, щоб AV-система була інтуїтивно зрозумілою і простою у використанні для учасників, а також простий в управлінні для AV / IT-фахівців і адміністраторів.

Необхідно, щоб різні системи легко інтегрувалися. Аудіо, відео, управління та складники мереж AV-системи повинні працювати разом, щоб забезпечити переваги в продуктивності, які потрібні корпоративному і освітньому сегментам.

Рішенням цих завдань займається звукова екосистема Shure. Компанія Shure надає мережеві аудіорешенія для будь-яких типів приміщень, від малих переговорних кімнат до великих конференц-залів, з неперевершеною простотою установки і використання, а також з дистанційним управлінням.

 

 Майбутнє конференц-зв`язку – дослідження Shure

 

Звукова екосистема включає в себе повний спектр продуктів: від мікрофона до DSP процесора і мережевого динаміка:

Хочете дізнатися докладніше про обладнання для ефективного конференц-зв`язку?

Компанія «Лайтек» запрошує на оглядові демонстрації «Звукові екосистеми Shure для залів засідань і нарад, конференц-кімнат, кімнат переговорів. Комплексні рішення від компанії Лайтек».

У програмі:

  • Цифрові мікрофонні масиви: SHURE MXA310 & MXA910.
  • Цифрові аудіопроцесори з INTELLIMIX DSP – SCM820DANTE & P-300 MIX.
  • Програмне забезпечення DANTE VIA & Dante Controller.
  • Бездротова конференц-система SHURE MXW.
  • Мережеві аудіоінтерфейси SHURE ANI.

 

Ви зможете ознайомитися з обладнанням наживо, випробувати його в роботі, вивчити інтерфейси управління, варіанти підключення, можливості, скласти проект системи.

Проводить сертифікований фахівець Shure: Віктор Марков.

Місце проведення: офіс Лайтек в Києві (вул. В. Котарбінського, 21)

Шоу-рум відкритий з 10:00 до 18:00 в будні дні. Записатися можна індивідуально, на будь-який день з 11 січня по телефону: +38 067 558 15 81 (Віктор) або заповнивши форму.

 

Інформацію надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: