Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Алегро-мюзік»

Чорний та потужний! MatrixBrute Noir Edition від Arturia

 

 Чорний та потужний! MatrixBrute Noir Edition від Arturia

 

Найпотужніший аналоговий монофонічний синтезатор повернувся із вишуканим дизайном, що випромінює елегантність. MatrixBrute Noir Edition передає спадщину багатого синтезу MatrixBrute. Сміливий дизайн обмеженого тиражу, який випромінює загадковість та драйв. Його характеристики та елегантний дизайн – це продовження неповторного стилю, який зроблений з витонченістю та глибоким натхненням.

MatrixBrute Noir Edition – чистий звук. Залишає в минулому нескінченні меню та крихітні екрани та зберігає лише бездоганне звукове випромінювання прямо з серця музиканта.

 

Цей надсучасний синтезатор був створений, щоб задовольнити творців, які цінують силу, красу та найкращий контроль над звуком. Центральний механізм синтезатора буде звучати неперевершено у будь-якій студії. Пориньте у найтемніший закуток ваших фантазій і насолоджуйтесь цим!

Лімітований випуск із лише 500 одиниць – тож не пропустіть нагоду придбати інструмент!

MatrixBrute також оснащений справжніми аналоговими ефектами. Він здатний забезпечити якість звуку і широту можливостей величезного модульного синтезатора, але, крім того, має гнучкий функціонал пресетів, відмінний арпеджіатор та просунутий секвенсер.

 

 Чорний та потужний! MatrixBrute Noir Edition від Arturia

 

Прилад із по-справжньому широкими можливостями! Він оснащений масою роз`ємів, що дозволяє працювати з будь-яким набором устаткування та має високоякісну клавіатуру і міцний корпус.

Новий дизайн

Завдяки новому забарвленню, новим кришкам ручок та чорним іонізованим деталям цей інструмент вражає та залишається у серці надовго!

Нові звуки та прошивка

Створюйте особливі звуки та насолоджуйтесь 64 додатковими пресетами. З розширеною звуковою палітрою 320. Музична композиція, створена цим синтезатором, може створити лише надзвичайні та драйвові результати. З новим оновленням прошивки та дизайну звук в MatrixBrute Noir став ще інтуїтивніший та потужнішим.

Лімітованність

Буде виготовлено лише 500 одиниць цього класичного інструменту, що робить це справжнім предметом колекціонування, виняткова естетика.

MATRIXBRUTE потужність з новим покриттям

Модульна установка синтезатора в поєднанні з матрицею – серце цього приладу, забезпечує складну модуляцію, маршрутизацію, послідовність кроків та миттєвого виклику попереднього настроювання. Інструмент має 100% аналогового шляху аудіо сигналу і справжні аналогові ефекти дозволяють звукорежисерам та творцям мати прямий зв`язок зі своїм звуком. Разом з вражаючим арпеджіатором та секвенсером, створюйте свої мелодії та текстури фантазійними способами.

 

 

Інформацію і світлини надала компанія «Алегро-мюзік (Музикант.укр)»

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: