Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Алегро-мюзік»

Lewitt – Вибір професіоналів!

 

 Нова поставка LEWITT

 

У 2009 році бренд «Lewitt» переживав знакові події. Бачення Романом та його австрійською командою продукту стали потроху втілюватися в життя. Але прискорювати вихід продукту на ринок – справа невдячна. Пішли місяці на тестування мікрофонів техніками та обраними користувачами. Терпіння не було сильною рисою Романа, але стало визначальним фактором. Він знав це, і готовий був витримати необхідну паузу. До осені 2009 року перша нечисленна лінійка продукції була готова. Вона була готова до того, що її гідно оцінять, і надовго запам`ятають це звучання.

Нова поставка LEWITT

 

 Мікрофони LEWITT – вибір професіоналів

 

Мікрофон вокальний Lewitt MTP 250 DM
та Lewitt MTP 250 DMs

 

 Мікрофон вокальний Lewitt MTP 250 DM

 

Якщо Ви вокаліст, то Вам варто вибрати мікрофон, який підійде саме Вам! Це може підтвердити кожен звукорежисер. MTP 250 DM відмінно підійде для виходу на будь-яку сцену. Обидві версії – і MTP 250 DM, і MTP 250 DMs – володіють усіма основними характеристиками професійних мікрофонів: високими значеннями гейн, досяжними без зворотного зв`язку, детальним, багатим звуком, зручністю і міцністю. У MTP 250 DM і DMs використовується нова поліпшена система кріплення капсуля – повністю гумове монтажне гніздо дозволяє істотно знизити рівень НЧ шумів, що виникають від тряски мікрофона.

 

Вбудований сферичний вітрозахист і поп-фільтр сконструйовані з урахуванням частотної характеристики мікрофона, що дозволяє зберегти стабільно багатий і потужний вихідний сигнал при будь-яких настройках. Новий зменшений перемикач на корпусі MTP 250 DMs захищений від випадкових змін у налаштуваннях і має підвищену безшумність роботи.

Мікрофон вокальний Lewitt MTP 350 CM

 

 Мікрофон вокальний Lewitt MTP 350 CM

 

Професійний провідний портативний конденсаторний мікрофон з високим ступенем деталізації звуку. MTP 350 CM забезпечує багатий деталями конденсаторний звук. Завдяки спеціально підібраній частотній характеристиці, даний мікрофон здатний забезпечити максимальну точність і чіткість звуку, таким чином переносячи якість виконання на новий рівень.

Мікрофон вокальний Lewitt MTP 550 DM

 

 Мікрофон вокальний Lewitt MTP 550 DM

 

Високоякісний ручний мікрофон. У конструкції LEWITT MTP 550 DM особливу увагу приділено основним якостям, важливим для професійного мікрофону – високому ступеню коефіцієнта посилення перед виникненням зворотного зв`язку, точному, багатому і сучасному звучанню, простоті у використанні і надійності. MTP 550 DM обладнаний удосконаленою анти-шок системою – капсуль встановлений на гумових кріпленнях, що істотно знижує рівень механічних шумів при використанні мікрофону.

Мікрофон вокальний Lewitt MTP 550 DMs з перемикачем

MTP 550 DMs обладнаний удосконаленою анти-шок системою – капсуль встановлений на гумових кріпленнях, що істотно знижує рівень механічних шумів при використанні мікрофону. Мікрофон обладнано зручною кнопку для вмикання/вимикання.

Мікрофон вокальний Lewitt MTP 740 CM

 

 Мікрофон вокальний Lewitt MTP 740 CM

 

В MTP 740 CM використовується такий же конденсаторний капсуль з великою діафрагмою, що і у флагмані LEWITT MTP 940 CM. Цей 1-дюймовий капсуль, такий же, як і в студійних мікрофонах, завдяки своїй ультра тонкій позолоченій полегшеній 1-дюймовій діафрагмі забезпечує природну і автентичну передачу звуку. Основною областю застосування МТР 740 CMs є озвучування вокалу, як на сцені, так і в студії. Так як мікрофон, призначений для вокалу, він має кардіоїду характеристику спрямованості, що забезпечує ефективне придушення сторонніх звуків з-за спини на сцені і в студії.

Завдяки передовій технології підвіски – капсуль і електроніка повністю захищені гумовими прокладкамиМТР 740 CM захищений від ударів і має низький рівень власного шуму. Завдяки наявності двох ступенів преатенюації і перетиканому обрізному фільтру низьких частот, МТР 740 CM може бути успішно використаний в різних обставинах і студійних умовах.

 

Іншими словами, МТР 740 CM має все, щоб задовольнити найвищі вимоги при виступах на сцені та записі в студії. Справжній звук конденсатора з великою діафрагмою на сцені і автентична передача голосу в студії!

Мікрофон вокальний Lewitt MTP 840 DM

 

 Мікрофон вокальний Lewitt MTP 840 DM

 

Lewitt MTP 840 DM являє собою ручний мікрофон, призначений в першу чергу для озвучування вокалу або бек-вокалу, найповніше розкриває себе в області живих виступів, але підходить при цьому і для студійної роботи. Пристрій може працювати в двох режимах: активному та пасивному, перемикаючись між використанням динамічного і конденсаторного принципів зняття звуку.

Мікрофон вокальний Lewitt MTP 940 CM

 

 Мікрофон вокальний Lewitt MTP 940 CM

 

MTP 940 відрізняється широкими можливостями налаштування, які на сьогоднішній день є прерогативою кращих конденсаторних студійних мікрофонів. Три перемиканні діаграми спрямованості – широка кардиіоїдна, кардіоїдна і супер-кардіоїдна – забезпечують максимальну гнучкість при роботі з різноманітними джерелами звуку, від виступів вокалістів і ораторів, до хорів і акустичних музичних інструментів.

Динамічний мікрофон Lewitt INTERVIEWER

 

 Динамічний мікрофон Lewitt INTERVIEWER

 

Цей надзвичайно міцний динамічний мікрофон має багато спрямовану діаграму спрямованості. Капсуль надійно захищений металевою сіткою, а рукоятка має спеціальне покриттянова технологія INTERVIEWER – завдяки якому механічні шуми від дотиків до мікрофона знижуються до мінімуму, а сам він дуже зручно лягає в руку.

Мікрофон інструментальний Lewitt DTP 340 REX

 

 Мікрофон інструментальний Lewitt DTP 340 REX

 

Амбітна модель DTP 340 REX - «молодший брат» мікрофона DTP 640 REX, який створений спеціально для професіоналів. Завдяки кардіоїд ній діаграмі спрямованості і ретельно підібраній частотній характеристиці DTP 340 REX дасть Вам все, що необхідно для ідеального відтворення бас-барабану: привертає увагу вражаючий звук і надійна робота, як на сцені, так і в студії.

Мікрофон інструментальний Lewitt DTP 640 REX

 

 Мікрофон інструментальний Lewitt DTP 640 REX

 

Завдяки змінно-контрольованій технології подвійного елемента і ретельно підібраним частотам, наш флагман серед барабанних мікрофонів, модель DTP 640 REX, пропонує неперевершену збалансовану якість звуку, яка задовольнить професійних барабанщиків і продюсерів.

DTP 640 REX оснащений високоякісними динамічним і конденсаторним елементами - динамічний елемент забезпечує точне відтворення бас-барабану, в той час, як конденсаторний елемент оптимально вловлює багатий низькочастотний звук корпусу барабана. Для того, щоб гарантувати повний контроль над збільшенням рівня звуку двох елементів, вони можуть бути роздільно зміксовані в своїх каналах.

 

У 2012 році в модель DTP 640 REX були введені дві додаткові функції.

Мікрофонний набір Lewitt DTP Beat Kit 6

 

 Мікрофонний набір Lewitt DTP Beat Kit 6

 

LEWITT DTP Beat Kit 6 є традиційним набором динамічного і конденсаторного барабанного і перкусійних мікрофонів і підставок, розробленим для виконавців та продюсерів будь-якого рівня, і забезпечує звукову підтримку, в домашніх, живих і студійних умовах.

Мікрофон інструментальний Lewitt DTP 340 TT

 

 Мікрофон інструментальний Lewitt DTP 340 TT

 

З моделлю DTP 340 TT компанія LEWITT представляє лінійку високопродуктивних дротових динамічних мікрофонів, спеціально розроблених, щоб точно вловлювати звук барабанів, перкусійних і дерев`яних духових інструментів, забезпечуючи максимальну акустичну присутність і чіткість під час живого виконання.

Мікрофон інструментальний Lewitt LCT 040 Match

 

 Мікрофон інструментальний Lewitt LCT 040 Match

 

Lewitt LCT 040 Match забезпечить якісний запис ударної установки або акустичної гітари. Для повного розкриття потенціалу цих інструментів під час запису дуже важливо щоб відгук мікрофона був швидким і чітко артикульованим. LCT 040 Match забезпечує чудову перехідну реакцію, яка зберігає природну красу Ваших акустичних інструментів. Він охоплює саму суть Вашої роботи! Lewitt розробили невелику капсулу конденсатора з діафрагмою всього 17 мм, щоб Ви почули професійно витончений звук відразу як тільки натиснете кнопку «запис». Мікрофон добре збалансований та наділений приємним високим рівнем.

Мікрофон інструментальний Lewitt LCT 140

 

 Мікрофон інструментальний Lewitt LCT 140

 

Модель LCT 140 є надзвичайно надійним, простим у використанні і компактним конденсаторним мікрофоном з 2/3`` діафрагмою. Це студійний мікрофон, який ідеально підходить для звичайних користувачів, які знають, що таке якісний звук. Завдяки своїй мало інерційній діафрагмі, мікрофон здатний передавати виключно чіткий і природний звук, що робить його ідеальним, як для живого, так і студійного використання, включаючи барабани і перкусію, акустичні інструменти або навіть вокальний ансамбль.

Мікрофон інструментальний Lewitt LCT 340 DUAL

 

 Мікрофон інструментальний Lewitt LCT 340 DUAL

 

Модель LCT 340 являє собою зовнішньо-поляризований конденсаторний студійний мікрофон, що ідеально підходить для запису акустичних і перкусійних інструментів, барабанів та вокалу в живих і студійних умовах. Дві взаємозамінні капсули для швидкого перемикання направленості забезпечують високу гнучкість під час детального відтворення звуку.

Мікрофон інструментальний Lewitt MTP 440 DM

 

 Мікрофон інструментальний Lewitt MTP 440 DM

 

MTP 440 DM є виключно багатофункціональним прецизійним кардіоїдним динамічним мікрофоном, який ідеально підходить для відтворення звуку високої якості і студійного запису. Високопродуктивна капсула забезпечує вражаюче яскравий і живий звук, що робить мікрофон ідеальним для запису барабанів, перкусійних інструментів, акустики і вокалу.

Мікрофон універсальний Lewitt LCT 240 PRO (Black)
та Lewitt LCT 240 PRO (White)

 

 Мікрофони універсальні Lewitt LCT 240 PRO (Black) та Lewitt LCT 240 PRO (White)

 

Найменше, що Ви можете очікувати від конденсаторного мікрофона LCT 440 PURE – це істинно чистий звук. У даній моделі використані такі ж високоякісні компоненти та капсульні технології, що і в більш популярних мікрофонах Lewitt, і використаний компактний, міцний і стильний корпус.

Оснащений конденсаторною капсулою діаметром 1``, яка допомагає фіксувати будь-який найменший нюанс Вашого запису з приголомшливою глибиною та чіткістю.

Мікрофон універсальний Lewitt LCT 440 PURE

 

 Мікрофон універсальний Lewitt LCT 440 PURE

 

Інженери світового бренда Lewitt створили новий шедевр серед мікрофонів – LCT 441 Flex! Це продовження традицій компанії у виготовленні високоякісних та добре захищених конденсаторних мікрофонів, але ця модель має мульти патерновий процесор, який повністю перевертає уявлення про звукозапис!

LCT 441 Flex – це ультимативні технології у компактному корпусі. Даний мікрофон однаково ідеально підходить для запису будь-яких інструментів або голосу.

Студійний мікрофон Lewitt LCT 640 TS

 

 Студійний мікрофон Lewitt LCT 640 TS

 

Справжній студійний мікрофон нового покоління. Вільно керуйте діаграмою спрямованості навіть після закінчення запису. Розроблений і спроектований в Австрії, LCT 640 TS робить революцію в наших уявленнях про процес запису. Оскільки сигнали передньої і бічної діафрагми записуються незалежно, то будь-який тип діаграми полярності може бути реалізований динамічно – навіть після завершення запису.

Мікрофон універсальний Lewitt LCT 840

 

 Мікрофон універсальний Lewitt LCT 840

 

Модель преміум-класу LCT 840 є ламповим мікрофоном з зовні поляризованою подвійною діафрагмою, розробленим для відтворення ідеальної якості звуку в самих різних умовах. Оснащений 1-дюймовим надточним капсулем, LCT 840 видає виключно теплий і класичний витриманий звук.

Мікрофон ідеально підходить для вокалу та інструментів, відтворюючи всі нюанси звуку при роботі в студії і навіть на сцені. П`ять діаграм спрямованості, що перемикаються: всебічна, кардіоїда, «вісімкою», широко-кардіоїдна і супер-кардіоїдна, роблять LCT 840 універсальним інструментом для професіоналів і артистів, що шукають дійсно справжній і автентичний ламповий звук.

Кріплення для радіосистеми в рек Lewitt LTS 40 RMs

 

 Кріплення для радіосистеми в рек Lewitt LTS 40 RMs

 

Придатна для установки двох радіосистем. Стандартна висота в 1U 19``. Ідеально підходить для Lewitt LTS 240.

Тримач для мікрофона Lewitt LCT 40 SH Чорний
та Lewitt LCT 40 SH Білий

 

 Тримачі для мікрофона Lewitt LCT 40 SH чорний та Lewitt LCT 40 SH білий

 

Тримач для студійних мікрофонів. Завдяки своїй конструкції, ізолює мікрофон від шумів, ударів та вібрації, що передається через мікрофонну стійку. Сумісний з різьбленням 3/8`` і 5/8``.

Lewitt – Вибір професіоналів!

 

Інформацію і світлини надала компанія «Алегро-мюзік (Музикант.укр)»

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: