Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Park Audio»

Перший в Україні безконтактний автомобільний концерт озвучено музичним обладнанням Park Audio

 

 

29 травня у Луцьку відбувся перший унікальний для України безпечний автомобільний концерт рок-гурту «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ». Захід відбувся під відкритим небом на території колишнього аеропорту.

В умовах карантину мільйони шанувальників втратили можливість відвідувати концерти улюблених виконавців, проте гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» спробував новий формат зустрічі з шанувальниками – безконтактний автомобільний концерт. Такий формат передбачає, що глядачі сидять у своїх автомобілях і насолоджуються музикою, не порушуючи соціальної дистанції.

 

 

 

 

Незважаючи на вимушені запобіжні заходи концерт пройшов на найвищому рівні. Відвідувачі з задоволенням підспівували улюбленим хітам, заряджаючий позитивом та драйвом.

Унікальний для України концерт було повністю озвучено музичним обладнанням PARK AUDIO.

Формат заходу вимагав рішення не зовсім стандартних завдань. Потрібно було забезпечити рівномірне покриття дуже широкого і довгого майданчика. Слухачі перебували в автомобілях на відстані 15 м від сцени, а ширина майданчика 110 м. При цьому ближня фан-зона, в якій зазвичай знаходиться максимум глядачів, була порожньою.

Для забезпечення рівномірного покриття довелося збільшити висоту підвісу і використовувати додатковий масив PARK LINE-8 для дозвучування бічних секторів.

Всі акустичні елементи «розкачувались» підсилювачами RX9d, які повністю контролювалися з позиції FOH.

Під час самого концерту були внесені деякі поправки до налаштувань, коли замість запланованих 75 м, потрібно було озвучити зону до 120 м. Жодних порталів затримки при цьому не використовувалося.

Склад концертного обладнання:

– лінійний масив PARK LINE-12 в конфігурації по 8 елементів на сторону. Висота підвісу - 9 м, два верхніх топа були переналаштовані для роботи на відстань більше 75 м;

– лінійний масив PARK LINE-8 в форматі groundstack в якості системи outfill;

– центральний кластер сабвуферів SW128 MkII х 12 шт у конфігурації потрійний EndFire;

– турові підсилювачі потужності з DSP процесором RX9d х 18 шт.

 

 

 

 

 

Технічне забезпечення заходу: IQtech Event Service / Технічна підтримка заходів, Technolight RENT (LED екран) и ViolaRent (сценічна конструкція).

Фото надані з офіційної сторінки гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" компанією «Park Audio»

 

Інформацію надала компанія «Park Audio»

 

 

«Park Audio» у соціальних мережах: