Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про новини у світі музики від компанії «Комора»

Компанія Vandoren анонсувала новинки: лігатури Carbon та підвіс VSB

 

 Компанія Vandoren анонсувала новинки: лігатури Carbon та підвіс VSB

 

В рамках виставки NAMM Show 2022, що пройшла з 20 по 23 січня в Анахаймі (штат Каліфорнія, США), компанія Vandoren, знаменитий французький виробник тростин, мундштуків та аксесуарів для дерев`яних духових інструментів, представила свою найновішу продукцію:

  • лінійку лігатур Vandoren Carbon,
  • підвіс паска для саксофона/кларнета Vandoren Strap Bar (VSB).

Лігатури Vandoren Carbon

Лігатури нової лімітованої серії Carbon від Vandoren виготовлені з вуглецевого волокна, а їх фіксація здійснюється ґвинтом з нержавіючої сталі, який утримують два кріплення з титану.

Застосування вуглецевого волокна, титану та нержавіючої сталі дозволяє досягти мінімальної ваги лігатури, завдяки чому вона абсолютно не перешкоджає вібрації тростини і виконує лише одну роль: утримує тростину на мундштуку.

Вкрай висока жорсткість лігатури, виготовленої з вуглецевого волокна, дозволяє оптимально передавати акустичну енергію, обмежуючи втрати, пов`язані з побічними вібраціями.

Лігатури нової серії Carbon забезпечують максимальну проекцію звуку, а також значне сприяння для атаки та артикуляції. З точки зору акустики, лігатура Carbon повністю зникає для того, щоб дозволити тростині природно вібрувати.

Підвіс паска для саксофона / кларнета Vandoren Strap Bar (VSB)

Підвіс Vandoren VSB дозволяє зробити використання паска для саксофона / кларнета більш комфортним. Підвіс розводить ремінці ширше, зменшуючи таким чином навантаження на шию та полегшуючи дихання музиканта.

Модель є сумісною з пасками для саксофона Vandoren V/Neck, V/Neck Deluxe та FNH. Крім того, підвіс Vandoren VSB можна використовувати разом з будь-яким паском для духових інструментів, який має тонкий ремінець.

 

 

Підприємство «Комора» – офіційний дистриб`ютор Vandoren

Будучи офіційним дистриб`ютором компанії Vandoren в Україні, підприємство «Комора» отримує продукцію безпосередньо з фабрики легендарного французького виробника, гарантуючи її якість та оригінальність.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: