Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

MAG WASP на XXIII Конгресі Української асоціації футболу (УАФ)

 

 

7 червня у Львові відбувся XXII черговий Конгрес Української асоціації футболу (УАФ). Для проведення цієї значущої для футболу події обрали стадіон «Арена Львів» – головну спортивну арену Західної України, що приймала матчі Євро-2012. Спеціально для конгрессу побудували сцену, обладнану великими екранами та акустичними системи MAG Audio.

У місті Львів конгрес УАФ відбувся вперше. Незважаючи на перепони, пов`язані з карантином, захід вдалося провести з дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних вимог, передбачених законодавством.

На початку зустрічі за допомогою відеозв’язку виступив президент FIFA Джанні Інфантіно. Далі узялися до досить звичного порядку денного: звіт президента, фінансові звіти, нові призначення на посади. До речі, на конгресі продовжили контракт з головним тренером української збірної – Андрієм Шевченком. Закінчили зібрання урочисто – виконанням Державного гімну.

Звучання на арені забезпечили акустичні системи MAG WASP, здатні озвучити івенти будь-яких масштабів та форматів. Для цього майданчика знадобилося 18 топів – по 9 x MAG WASP з кожного боку від сцени.

Технічне забезпечення здійснила компанія ArtMax Engineering.

 

Інформацію надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: