Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «LuxPRO»

Компанія «LuxPRO» візьме участь у виставці «Український Музичний Ярмарок 2018»

 

 

Торгова марка LuxPRO є офіційно зареєстрованою візитною карткою компанії ТOВ «АРТ КАПІТАЛ ГРУП» яка виступає на українському ринку як системний інтегратор, що займається розробкою і впровадженням комплексних рішень в технічному оснащенні професійним світлом, звуком, проекційним обладнанням, спеціальними ефектами, музичними інструментами.

За час роботи компанією налагоджені прямі партнерські відносини з рядом провідних виробників та дистриб`юторів України, Європи та Азії. На інтернет ресурсі під назвою LuxPRO кожен бажаючий в змозі відшукати практично любий товар, що представлено на теренах України. На сьогоднішній день на сайті інтернет магазину понад 400 брендів та більш як 40 тисяч товарів за напрямком діяльності.

На виставці «Український Музичний Ярмарок-2018» наша компанія представить ексклюзивні особисті дистриб`юторські новинки брендів шоу світлового та звукового обладнання, спеціальних ефектів та аксесуарів для їх роботи, монтажу, а саме: ATHLETIC, ALUSTAGE, COLOR IMAGINATION, DJPOWER, MONACOR, OHM, IMG STAGE LINE.

Велкам на «Український Музичний Ярмарок-2018», заходьте обов`язково на стенд LuxPRO – у нас буде захоплююча атмосфера та цікаві новинки!

 

Інформацію надала компанія «LuxPRO»