Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Beyerdynamic Phonum визнано найкращим пристроєм для домашніх онлайн-конференцій!

 

 CES Bluetooth-спікерфон Beyerdynamic Phonum визнано найкращим пристроєм для домашніх конференцій

 

Друзі, ми раді повідомити вам, що на цьогорічній виставці CES Bluetooth-спікерфон Beyerdynamic Phonum визнано найкращим пристроєм для домашніх конференцій.

Головні особливості

  • Beyerdynamic Phonum робить конференц-зв`язок поза офісом надзвичайно простим.
  • Bluetooth-підключення дозволяє використовувати Phonum з будь-яким додатком для комунікації, зокрема, Zoom, Skype та Discord.
  • Мікрофон спікерфона Phonum має 3 режими, що забезпечує якнайкращу передачу голосу за різних умов і налаштувань.

 

 CES Bluetooth-спікерфон Beyerdynamic Phonum забезпечує якнайкращу передачу голосу за різних умов і налаштувань

 

Огляд Beyerdynamic Phonum

Компанія Beyerdynamic взяла активну участь у виставці CES 2021, представивши лінійку нових продуктів, серед яких багато різноманітних навушників та мікрофонів. Однак продуктом, який справді виділився у змаганнях, був Phonum, здатний замінити дороге обладнання для конференц-дзвінків у вас вдома.

 

 Компанія Beyerdynamic взяла активну участь у виставці CES 2021

 

Phonum має базовий, простий вигляд. Пристрій працює з Bluetooth і дозволяє з легкістю здійснювати конференц-дзвінки з будь-яким програмним забезпеченням, як, наприклад, Skype, Discord, WebEx Teams, Zoom та Slack. Завдяки застосуванню Bluetooth цей спікерфон можна підключити як до комп`ютера, так і до смартфона, і використовувати будь-де, де є Інтернет. Bluetooth також дає можливість уникнути застосування будь-яких додатків або додаткового програмного забезпечення для того, щоб запустити Phonum.

Однак, як згадувалося вище, за простою формою Phonum приховує багатофункціональність. По-перше, це мікрофони. Пропонуються 3 режими роботи мікрофонів для досягнення найкращої якості аудіо. Перший режим розроблено для фокусування на людині, яка говорить з фіксованої позиції. Цей режим найкраще підійде для презентації.

 

 Bluetooth-спікерфон Beyerdynamic Phonum

 

Другий режим називається Follow і означає, власне кажучи, те ж саме, що і його назва. Мікрофон немов стежитиме за людиною і забезпечуватиме найкращу передачу аудіо, де б вона не розміщувалася відносно Phonum. Цей режим прекрасно підійде для тих, хто ходить протягом дзвінків, або для групи людей, які говорять по черзі.

Останній мікрофонний режим призначений для забезпечення 360-градусного аудіо. Замість фокусування на джерелі звуку Phonum фокусуватиметься на всьому, що відбуватиметься навколо нього. Цей режим ідеальний для групових дзвінків, коли багато людей говорять одночасно.

Іншою крутою фішкою Phonum є його здатність усувати відлуння звуку та інші проблеми з аудіо. У Phonum застосовано технологію Beyerdynamic для усування відлуння, яка допомагає прибрати всі навколишні звуки, окрім людських голосів. Це робить розмови дуже природними, коли кожен голос звучить у найвищій якості, яка тільки можлива.

Що стосується динаміків Phonum, то нехай вас не вводить в оману решітка згори. Насправді динаміки вбудовано в дно пристрою і направлено вниз. Це може здатися парадоксальним, але направлені вниз аудіохвилі заповнюють приміщення краще, ніж спрямовані вгору. Завдяки цьому аудіо має хорошу якість для всіх, незалежно від розміщення відносно Phonum.

Phonum продається разом із заряджуваним акумулятором, який забезпечує 12 годин роботи після однієї підзарядки. Phonum також має спеціальні кнопки для того, щоб швидко прийняти або відхилити дзвінок без потреби дивитися на екран.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: