Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Shure MV7X – кращий мікрофон для подкастів

 

 Shure MV7X – кращий мікрофон для подкастів

 

Слідом за тріумфом універсальної багатофункціональної моделі Shure MV7, яка була розроблена спеціально для подкастерів і вокалістів з використанням того ж форм-фактору, що й легендарний SM7B, американська компанія вирішила презентувати на світовому ринку більш доступну модель MV7X.

Новинка зберегла той же харизматичний зовнішній вигляд, динамічний капсуль, компактний розмір, ізоляцію голосу від інших звукових джерел і відрізняється від старшого відсутністю якою небудь електроніки, будучи повністю аналоговим мікрофоном з одним XLR виходом.

 

 Shure MV7X – кращий мікрофон для подкастів

 

Цінова політика обрана так, що це зараз один із самих доступних брендових подкаст-мікрофонів на ринку. Вартість його становить приблизно половину від вартості класичного SM7B і 2/3 від вартості цифрового MV7 із вбудованою звуковою картою й DSP. Якщо у вас вже є гарний аудіо інтерфейс, вам нема чого доплачувати за додаткову електроніку й ви зможете відразу записувати звук з якістю, яку ви звикли одержувати від Shure.

Це безпроблемний і аскетичний MV7 на який ви завжди зможете покластися.

Одна з фішок даної лінійки, це технологія ізоляції голосу. «Розумна» комбінація динамічного картриджу з максимальним відсіканням шумів за мікрофоном і віброізоляційне кріплення гарантують, що MV7X буде зосереджений на вашому голосі й не буде вловлювати небажаний шум.

Як каже слоган Shure, це мікрофони: для ідеального запису в неідеальних приміщеннях.

 

 Shure MV7X – кращий мікрофон для подкастів

 

При цьому мікрофон позиціонується виробником як пристрій, який підійде не тільки для запису голосу, подкастів, віщання, але також і вокалу.

Модель має динамічний капсуль із частотним діапазоном від 50 Гц до 16 кГц, має кардіоїдную діаграму спрямованості й вихідний опір 252 Ом.

 

 

MV7X пропонує міцний металевий корпус, комплектується вітрозахистом і має вбудоване кріплення для стійки.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: