Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Shure Aonic 215 Gen 2 – оновлення популярної бездротової гарнітури

 

 Shure Aonic 215 Gen 2 – оновлення популярної бездротової гарнітури

 

Shure оновила споживчу лінійку навушників в 2020 році і дала їй власне ім`я – Aonic. Тоді ж була представлена ​​перша true wireless модель бренду – Aonic 215. Через рік ми бачимо вже в другому поколінні Aonic 215 Gen 2, яке має кілька поліпшень в порівнянні з попередником.

По-першеAonic 215 Gen 2 отримали ступінь захисту від води IPX4, тобто не бояться поту і вологи. Тому ще сміливіше, ніж раніше, можна брати їх з собою в тренажерний зал, басейн, на пробіжку під дощем.

По-друге, під час використання в якості гарнітури для спілкування, звук тепер надходить в обидва вуха, а не в одне, як це відбувалося в першому поколінні. Це повинно зробити ваше спілкування по телефону, скайпу і т.д. більш комфортним.

В іншому, це все ті ж  старі добрі моніторні SE215 з технологією звукоізоляції Sound Isolating™, але укомплектовані більш просунутим бездротовим адаптером RMCE-TW2.

Ви так само як і раніше, можете придбати адаптер RMCE-TW2 окремо і використовувати його з будь-якими внутрішньоканальні навушниками лінійки Aonic або SE (крім SE112).

І навпаки, дротова версія Aonic 215, без адаптера також існує і вільно продається.

Нагадаємо, що 215-е оснащені динамічними випромінювачами з діапазоном частот 21-17500 Гц і чутливістю 107 дБ. Технологія Sound Isolating блокує до 37 дБ зовнішнього шуму. Адаптер має кнопки управління, вбудований мікрофон, Bluetooth 5 з відстанню прийому до 10 м і 8 годин роботи від одного заряду (32 години з урахуванням зарядного чохла). USB кабель, адаптери та кейс в комплекті. Підтримує AAC і AptX, а також «режим прозорості». Використовуючи безкоштовний фірмовий додаток ShurePlus™ Play, можна слухати музику, налаштувати еквалізацію і ступінь проникнення звуку навколишнього середовища. Доступні в 4-х кольорах: чорний, прозорий, білий і синій.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: