Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Зінтеко»

Проєкт «ДИСТАНЦІЯ»

 

 

Факт: цього літа ми залишилися без звичних для багатьох речей. Концертів, фестивалів та яскравих спогадів, які б гріли нас зимніми вечорами.

Проте, це літо не втрачене остаточно. В якомусь сенсі, цей період – виклик, який приймають організатори для того, щоб експериментувати та створювати нове.

 

 

Арт-завод «Платформа», компанія Zinteco та концертна агенція PopCorn CA. Три бренди, які відомі всім, хто хоча б раз чи два був на концертах. Вони об`єдналися та створили новий проєкт «Дистанція», який можна назвати відповіддю на цей виклик.

 

 

«Дистанція» – це серія подій. Акустичні концерти, театральні вистави, читання віршів. Ліричний, інтимний формат на безпечній відстані один від одного, але поруч із тим, що ми дуже любимо – концертів та культури.

 

 

 

Вcі події будуть регулюватися новими стандартами проведення масових заходів, що затверджені МОЗ України. Глядачі будуть розміщуватися на стільцях та зручних шезлонгах, але з дистанцією в півтора метри.

Це буде новий досвід для багатьох. Раніше пьяцца арт-заводу могла прийняти чотири тисячи людей на концертах Foals чи alt-J. Але скоро вона перетвориться на зал просто неба, який вмістить кілька сотень людей.

Головні пріоритети – безпека та демократичні ціни. Вартість квитків – від 290 гривень залежно від події. Ціни на барі та фудкорті також приємно здивують.

Обо`вязково слідкуйте за афішею, щоб не пропустити цікаве - вона буде оновлюватися дуже швидко.

Час роботи – 18.00-23.00

Періодичність – щотижня у п'ятницю, суботу та неділю.

 

Інформацію надала компанія «Зінтеко»

 

 

 

«Зінтеко» у соціальних мережах: