Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Зінтеко»

Перший в світі вертикальний концерт!

 

 

КОНЦЕРТНИЙ ПЕРЕВОРОТ: Український гурт Green Grey організував перший в світі вертикальний концерт!

 

 

7 червня легендарна українська група Green Grey провела перший в світі перформанс в нових умовах – вертикальний концерт. Ініціаторами цієї ідеї стали учасники групи на чолі з Dizel, які вирішили організувати такий концерт в честь 28-річчя гурту на території готелю Bratislava в місті Київ.

 

 

Вертикальний концерт – це формат, де сцена розташована на даху сусіднього корпусу готелю, а глядачі зможуть дивитися його з балконів номерів, дотримуючись усіх правил карантину (групи людей не більше чотирьох чоловік і дистанція в 1,5 м). При створенні сцени використані новітні технології обробки звуку.

 

 

 

Компанія Зінтеко з допомогою спеціального програмного забезпечення та завдяки високому професіоналізму звукоінженерів забезпечила бездоганне звучання на балконах (ВІП ложах) на відстані від 28 до 38 метрів від сцени. Вони зробили неймовірне – звук розповсюджувався рівномірно не від сцени по майданчику вдалину, а по вертикальній та горизонтальній площинах вздовж фасаду будинку , що розмістився дуже близько від сцени!! Звук NEXO, пульти – YAMAHA.

 

 

Вже пройшли вертикальні концерти ТНМК, О.Торвальд, чекаємо Піано Бой та фестиваль BRO Fest!!!

 

 

Інформацію надала компанія «Зінтеко»

 

 

 

«Зінтеко» у соціальних мережах: