Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Компанія «Юритмікс» на виставці Український Музичний Ярмарок-2019

 

 

4-5 жовтня, відбувся 22-й Український музичний ярмарок-2019 на Арт-заводі Платформа – першому найбільшому Креативному кластері в місті Києві. Компанія «Юритмікс», традиційно прийняла активну участь у найважливішій події цього року. Варто зазначити, що цього року на Українському Музичному Ярмарку від компанії «Юритмікс» були представлені три стенди. Головний стенд компанії, був розміщений у тихій зоні, ще два в голосній, один з яких представляв собою креативну фотозону від інтернет-магазину «Intermuzika».

 

 

Окрім того, на відкритому майданчику проводилася презентація лінійних масивів RCF HDL 30-A. Лінійний масив HDL 30-A – представник сімейства HDL-Line, який може використовуватися як в приміщенні, так і на відкритому повітрі. HDL 30-A вирізняється більш високою вихідною потужністю і можливістю віддаленого управління/моніторингу по RDNet. Крім того, в HDL 30-A використовується новітня технологія фільтрації FirPhase, що сприяє підвищенню якості звуку.

 

 

 

 

 

Audio-Technica – неперевершена якість та надійність

Надзвичайно широкий інтерес і зацікавленість у відвідувачів виставки викликала продукція бренду Audio-Technica. До того ж, представник компанії Audio-TechnicaZöld Zsolt, особисто був присутнім на стенді «Юритмікс», та проводив презентації та консультації по різним продуктам популярних лінійок бренда. Варто відзначити, що продукцію Audio-Technica вибирають організатори відомих заходів у області спорту. Зокрема, Чемпіонат світу з футболу і Суперкубок з американського футболу. Олімпійські ігри 1996-го року в Атланті, і зимові ігри 2002-го року в Солт Лейк Сіті. З тих пір і до сьогодні Audio-Technica бере участь в кожних Олімпійських іграх, незмінно демонструючи високу якість та надійність своєї продукції.

 

 

 

 

 

Окрім того, мікрофони Audio-Technica використовують для своїх шоу багато музикантів. Зокрема у 2006 році вони озвучували церемонію вручення Греммі. Компанія оснастила захід більш, ніж двома сотнями мікрофонів, і до 2013 року залишалася незмінним постачальником і супутником цієї щорічної події. Компанія «Юритмикс» надзвичайно вдячна Zöld Zsolt – представнику компанії Audio-Technica за чудову роботу та професіоналізм.

 

 

 

 

 

Стенд Eurhythmics – місце яскравих інтерактивних подій

Стенди компанії «Юритмікс», як завжди були одними з найцікавіших та найінтерактивніших на музичній виставці. Найважливіше, що все представлене обладнання, інструменти були доступними для тестування всім відвідувачам стенду, а саме:

  • десятки акустичних, класичних та електрогітар;
  • гітарні педалі, комбіки та інше гітарне обладнання;
  • цифрові піано, синтезатори, MIDI-клавіатури;
  • тренувальні установки для барабанщиків;
  • звукові та світлові мікшерні консолі;
  • мікрофони, навушники та різноманіття іншого звукового й світлового обладнання.

 

 

На протязі двох днів виставки стенди «Eurhythmics» були постійно заповнені відвідувачами. Досвідчені музиканти та початківці, а також діти різного віку, залюбки пробували грати на різних інструментах. Кожен учасник отримав можливість спробувати свої сили та таланти на представлених новинках. Приємно було бачити, що відвідувачі виставки проводили значну частину дня саме на нашому стенді. Адже тут дійсно було чим зайнятись музиканту будь-якого віку та рівня.

 

 

Український Музичний Ярмарок-2019 – свято розіграшів та подарунків

На заключній частині виставки для всіх відвідувачів стенду «Eurhythmics», які заповнили анкети, проводився розіграш призів. Було дуже приємно бачити радість переможців, тому що таких, хто програв, не було зовсім. Кожен зареєстрований відвідувач отримав приємний презент за активність. Також були розіграні професійні навушники Audio-Technica ATH-M50X від інтернет-магазину Intermuzika. Щасливим переможцем став Брезинський Максим Станіславович. Отже, щиро вітаємо всіх учасників та переможців наших розіграшів і до зустрічі на наступній виставці «Український музичний ярмарок 2020»!

 

 

Інформацію надала компанія «Юритмікс»