Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Компанія QSC пропонує нові конференц-рішення Meeting Room Solutions для Zoom Rooms

 

 Компанія QSC пропонує нові конференц-рішення Meeting Room Solutions для Zoom Rooms

 

Впевнено розширюйте можливості Zoom Rooms за допомогою гнучкої та масштабованої платформи Q-SYS.

Компанія QSC оголошує про нові конференц-рішення Meeting Room Solutions, повністю сертифіковані для використання з Zoom Rooms. У співпраці з компанією Zoom Video Communications, Inc. та партнерстві з Sennheiser QSC розробили рішення, які спрощують інтеграцію та дозволяють користувачам легко масштабувати застосування Zoom Rooms в екосистемі Q-SYS™, забезпечуючи для них інтуїтивно зрозумілий та послідовний робочий процес.

Конференц-рішення QSC Meeting Room Solutions базуються на процесорі Q-SYS Core 8 Flex, який поєднує в єдиному інтегрованому пристрої обробку аудіо, відео та можливості керування. Це рішення також включає двох- та чотириканальні підсилювачі потужності QSC SPA Series, стельові гучномовці QSC AcousticDesign™ Series AD-C4T, та мікрофонний масив, які пропонують неперевершену чіткість відтворення звуку та простоту встановлення.

«Наші нові рішення, розроблені у співпраці з Zoom, значно спрощують інтеграцію системи Zoom Rooms з екосистемою Q-SYS, – каже Джейсон Мосс, віце-президент QSC з питань екосистем та міжбрендових альянсів. – Наша система переносить повністю керовану мережеву інфраструктуру аудіо відео та керування до системи Zoom Rooms за допомогою одного лише USB зʼєднання. Крім того, завдяки програмній основі Q-SYS, користувачі тепер мають можливості гнучкого розширення та керування своїми інвестиціями в аудіо-відео системи в майбутньому».

 

«QSC вже кілька років є ключовим партнером нашого проекту Zoom ProAV, – каже Шейн Спрінгер, архітектор рішень в компанії Zoom. – Завдяки цій новій сертифікації QSC пропонують комплексні рішення, які працюють разом в інтегрованому дизайні, забезпечуючи гнучку роботу конференц-залів, аудиторій, залів засідань, лекційних залів тощо».

 

Детальніше про конференц-системи QSC Meeting Room Systems для Zoom Rooms читайте англійською за посиланням: qsc.com/zoom.

 

Інформацію і світлини надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: