Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Allen & Heath Avantis запускает прямые трансляции в Музыкальном центре Уилтшира

 

 Allen & Heath Avantis запускает прямые трансляции в Музыкальном центре Уилтшира

 

Безпрецедентні виклики, які 2020 рік поставив перед концертною індустрією, у свою чергу призвели до творчого використання нових технологій – концертні майданчики та інші центри мистецтва продовжували свою діяльність в онлайн форматі.

Серед них і Уілтширський центр музики (WMC), розташований у Бредфорді-на-Ейвоні, який проводить цикл живих концертів з трансляцією у прямому ефірі за допомогою свого нещодавно встановленого комплекту трансляційного обладнання. Одним з таких концертів став нещодавній виступ місцевих артистів Тома Постера та відомого камерного колективу Kaleidoscope.

 

 Allen & Heath Avantis запускает прямые трансляции в Музыкальном центре Уилтшира

 

Щоб адаптувати великий концертний зал під онлайн трансляції, тут було встановлено комплект телекамер та цифрову мікшерну консоль Allen & Heath Avantis, з інтеграцією її до вже існуючої мережі Dante.

«Протягом останніх шести-семи років у цьому залі працював пульт Allen & Heath GLD, – поясноє Джошуа Смолл з компанії-інтегратора Nubsound, – і коли мова зайшла про новий трансляційний проект, вони залишили його для мікшування онлайн стрімів. А його місце зайняла нова консоль Avantis. Ми оснастили її двома мережевими картами Dante та під`єднали до неї стейджбокси GX4816 та DT168, які забезпечили величезну кількість вхідних каналів зі сцени та з усієї будівлі, а DT168 чудово працює через лінію CAT6, яка вже була прокладена тут».
«Я знав, що Dante допоможе вирішити багато питань, з якими ми зіткнулися при проектуванні нашого трансляційного сетапу, – каже технічний директор WMC Деніел Томасон, – мікшер Avantis підтримує дві опціональні карти Dante одночасно, це реально розширило наші можливості. Ми синхронізуємо кожну карту з різними частотами дискретизації в одній і тій же мережі Dante: канал 96 кГц працює для озвучування живих виступів на портальні системи, а потік 48 кГц йде на мікшер GLD для окремого мікшування онлайн трансляцій. Такий підхід дозволив значно зекономити наші кошти».

 

Такий самий, або будь-який інший комплект для вас може зібрати офіційний представник Allen & Heath – компанія РеалМюзік. Згадані у цій статті позиції ви можете знайти в її каталозі:

 

Загальний каталог обладнання Allen & Heath ►►►

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: