Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Shure SRH440А и SRH840А – апдейт закритих студійних навушників

 

 Shure SRH440А и SRH840А – апдейт закритих студійних навушників

 

У січні відбулася світова прем`єра двох оновлених моделей повнорозмірних моніторних навушників ShureSRH440A і SRH840A. У порівнянні з попередньою реінкарнацією (без суфікса А) у цих навушниках модифікували оголов`є, амбушюри, динаміки й навіть рознімання для підключення кабелю – тобто практично усе. При цьому вони залишилися пізнаваними зовні й успадковали кращі якості попередників.

 

 

Shure SRH440A

 

 Shure SRH440A

 

Модель Shure SRH440 завжди вважалася більш доступним варіантом базових студійних навушників SRH840. Виробник небагато заощадив на впакуванні й декоративних матеріалах, при цьому зберігаючи всі необхідні якості для вашої впевненої роботи. Зручна посадка, знімний кабель і амбушюри, строгий зовнішній вигляд, достовірне прозоре звучання. Усе це послужило тому, що модель є однією із самих продаваних.

 

 

Оновлена модель SRH440А пропонує все ту ж закриту конструкцію, що забезпечує поліпшену ізоляцію від навколишнього середовища. М`яке, що дихає сітчасте оголов`є забезпечує зручну посадку, яке не стомлює голову навіть після довгих годин роботи. У SRH440A встановлені нові динамічні 40-мм неодимові драйвери для підвищення продуктивності.

«Професійні студійні навушники SRH440A забезпечують розширену деталізовану частотну характеристику з точним звуком для подкастингу, домашньому запису й критичного редагування/мікшування», – каже Shure. «Передбачуваний і незабарвлений діапазон частот забезпечує дуже точну інсценізацію записаного звуку, що робить його ідеальним для залучення талантів у подкаст або на сеанси запису».

Технічні характеристики Shure SRH440A:

  • Тип навушників: повнорозмірні, закриті.
  • Тип магніту: неодимовий.
  • Максимальна вхідна потужність: 500 мВ.
  • Частотна характеристика: 10 Гц-22 кГц.
  • Чутливість: 97 дБ/мВ.
  • Імпеданс: 40 Ом.
  • Вага: 268 г.

У комплектації з навушниками йде змінний кабель (3 м) і перехідник на джек 6.3 мм.

Shure SRH840A

 

 Shure SRH840A

 

Shure SRH840 – це золотий стандарт студійного моніторингу, одна з легендарних моделей у цьому класі.

Незважаючи на зовнішню подібність із 440A, навушники SRH840A виділяються в багатьох відношеннях. По-перше, ці навушники мають золотаву стрічку навколо оголов`я, а також позолочений логотип компанії. Це виділяє навушники 840A як більш «преміальні». У той час як SRH440A пропонує відмінний варіант для творців домашнього контенту або в бюджетних студіях, а також для стримерів і подкастерів, SRH840A більш орієнтовані на професіоналів аудіоринку: студійних звукоінженерів, продюсерів та музикантів.

 

 

Shure поліпшила частотну характеристику 840A навіть більшою мірою, чим у 440А, для більш лінійної АЧХ. Як і модель SRH440A новинка пропонує м`яке оголов`є, змінні амбушюри й 40 міліметрові випромінювачі з неодимовими магнітами.

Компанія заявляє, що SRH840A оптимізовані для критичного прослуховування й студійного моніторингу забезпечуючи насичені баси, чисті СЧ і розширені ВЧ.

 

 

Технічні характеристики Shure SRH840A

  • Тип навушників: повнорозмірні, закриті.
  • Тип магніту: неодимовий.
  • Максимальна вхідна потужність: 500 мВ.
  • Частотна характеристика: 5 Гц-25 кГц.
  • Чутливість: 97 дБ/мВ.
  • Імпеданс: 40 Ом.
  • Вага: 273 г.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: