Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Shure представляє шумоглушник зі штучним інтелектом – Denoiser для IntelliMix® Room

 

 Shure представляє шумоглушник зі штучним інтелектом – Denoiser для IntelliMix® Room

 

Ніщо так не заважає продуктивності спільної роботи, як набридливі відволікаючі звуки. Shure представляє програмний DSP IntelliMix Room версії 3.1, оснащений інноваційним шумоподавником Denoiser. Це програма з машинним навчанням, що відокремлює мову від шумів. Навчання штучного інтелекту (ШІ) проводиться тільки в лабораторіях Shure, а поліпшення алгоритму вносяться за допомогою оновлення ПЗ.

У той час як стандартні алгоритми шумоподавлення можуть зменшити вплив легких і постійних фонових шумів, таких як вентиляція, IntelliMix Room Denoiser захищає вашу зустріч від випадкових відволікаючих звуків, яких зазвичай важко уникнути. З алгоритмом шумозаглушення Shure у поєднанні з AI Denoiser досягти стабільності віртуальних зустрічей з IntelliMix Room стало ще простіше.

Інтенсивність AI Denoiser може бути встановлена ​​на низький, середній або високий рівень, тому користувачі можуть визначити, наскільки агресивного придушення шумів у їхньому просторі вони хочуть досягти.

 

 Shure представляє шумоглушник зі штучним інтелектом – Denoiser для IntelliMix® Room

 

IntelliMix Room Denoiser працює з багатьма типами сторонніх шумів, включаючи:

  • Стук клавіатури.
  • Клацання ручки та стукіт олівця.
  • Шелест паперу.
  • Грюкання дверей.
  • Шурхання упаковки.

AI Shure Denoiser для IntelliMix Room включений в останню версію прошивки програмного DSP IntelliMix Room 3.1, яка виходить у світ як безкоштовне оновлення 15 вересня 2021 року.

 

Високоякісний звук під час зустрічей – ключ до майбутнього гібридного робочого простору у всіх галузях. Ваша команда не зможе зробити все можливе, якщо нікого не буде чути через перебої зі звуком. AI IntelliMix Room Denoiser – це остання інновація Shure у створенні нарад без відволікаючих факторів.

AI Shure AI Denoiser доступний для завантаження як частина програмного DSP IntelliMix Room версії 3.1 з 15 вересня 2021 р.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: