Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Додаток Shureplus™ Channels – тепер і для Android

 

 Додаток Shureplus™ Channels – тепер і для Android

 

«Живі» виступи повертаються в наше життя, у професіоналів сцени з`являється попит на зручний мобільний інструмент для моніторингу й керування радіосистемами.

Компанія Shure зробила додаток Shureplus™ Channels доступним для всіх, його можна встановити на Android з Google Play. Це ідеальне безкоштовне рішення для досвідчених аудіо техніків і тих, хто прагне зробити свій перший крок у керуванні бездротовими системами, від живих виступів у шоу і до театрів.

Випущений у 2014 році для ios, додаток Shureplus Channels надав рішення для оптимального контролю, допомагаючи контролювати й управляти бездротовими системами Shure, вносячи важливі зміни в реальному часі за допомогою мобільного пристрою.

Користувачі зможуть відслідковувати важливу інформацію про канали для сумісних бездротових систем, таких як Axient Digital, Axient, SLX-D, UHF-R, ULX-D, QLX-D і PSM 1000.

«Тепер додаток Shureplus Channels доступний всім і кожному, незалежно від їхнього мобільного пристрою, – казав Кору Піплс, старший менеджер по глобальному керуванню продуктами Shure. – Ми прагли розробити додаток, який допоможе краще управляти бездротовими системами Shure, даючи звукорежисерам і технічним фахівцям спокій та гнучкість, що дозволяє їм вільно переміщатися по приміщенню».

 

Цей додаток, можна вільно завантажувати і використовувати, просто підключивши смартфон або планшет через Wi-Fi до мережі, у якій перебувають ваші радіосистеми, для автоматичного виявлення й керування ними.

 

 Додаток Shureplus™ Channels – тепер і для Android

 

Користувачі зможуть точно контролювати потужність радіосигналу, рівні звуку й час автономної роботи, що залишився (заряд батарей) зі свого мобільного пристрою «на ходу». Крім того, можна дистанційно діагностувати й редагувати критично важливу інформацію про канал, забезпечуючи максимально «гладке» проведення шоу.

Коли додаток Shureplus Channels підключений до точки доступу Showlink для систем Axient і Axient Digital, передавач і приймач можна набудовувати одночасно.

Щоб завантажити додаток Shureplus Channels для Android, зайдіть в Google Play. Користувачі ios можуть завантажити додаток тут.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: