Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

dBTechnologies VIO FIRMWARE 2.0 – обов`язкове оновлення з новими можливостями

 

 dBTechnologies VIO FIRMWARE 2.0 – обов`язкове оновлення з новими можливостями

 

dBTechnologies з моменту появи перших моделей VIO кілька років назад, вела постійний діалог зі світовим співтовариством користувачів даної лінійки. Цей безцінний зворотний зв`язок зі світу турів і інсталяцій став основою для розробки прошивання VIO Firmware 2.0, яке вже доступне й приносить значні переваги користувачам.

Заново було перевизначено чотири основні аспекти кожного кабінету VIO: фазова характеристика, затримка, частотна характеристика й чутливість. Нове прошивання спрямоване на підвищення акустичної сумісності усіх систем VIO і значно прискорює операції настроювання комплектів.

Завдяки Firmware 2.0 кожна колонка VIO максимально використовує свій вбудований DSP з лінійними фазовими КИХ(FIR)-фільтрами, що приводить до ідеально погодженої фазової характеристики при використанні різних продуктів VIO в одній системі.

Прошивання 2.0 стандартизує затримку для всієї серії VIO, що приводить до значного прискорення операцій вирівнювання PA за часом. Крім того, FW 2.0 забезпечує можливість розширеної вбудованої затримки в деяких системах VIO.

 

Також: уніфікована вхідна чутливість кожної колонки VIO, забезпечує точну, передбачувану й послідовну поведінку лімітерів у всій PA і дозволяє користувачам легко контролювати запас по headroom.

Більш того: в оновленому мікропрограмному забезпеченні VIO була проведена серйозна робота із частотною характеристикою окремих кабінетів, щоб одержати однакове й детальне звучання у всьому сімействі VIO, що призвело до більш щільного, повного й точного відтворення звуку.

Усі нові системи VIO будуть поставлятися з Firmware 2.0 за замовчуванням. У кожному разі, усі користувачі VIO зможуть безкоштовно обновити свої колонки VIO у будь-який час, просто завантаживши прошивання 2.0 з веб-сайту dBTechnologies. Подробиці й інструкції із завантаження доступні за посиланням. Рекомендуємо зробити це відразу, щоб забезпечити максимальну сумісність ваших старих і нових систем, а також розкрити їх усі можливості.

 

Більш наочно про нове прошивання – у відеоролику:

 

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: