Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Бренди компанії «Алегро-мюзік»

Black Diamond

 

Бренди компанії «Алегро-мюзік»

 

 

Бренд Black Diamond

 

 

Зроблені у сонячному штаті

Невелика майстерня під назвою «Black Diamond» розташувалася в Сарасоті, штат Флорида (США). Компанія «Black Diamond» – музиканти, які роблять струни для музикантів. Її струни – найвищої якості і виділяються серед інших брендів на ринку.

Придбай набір струн «Black Diamond» сьогодні і переконайся, що їм немає рівних ні за звучанням, ні за міцністю.

 

 

Наші основні цінності

Як і у всіх нормальних людей, непорушність принципу найвищої якості струн – основна цінність для компанії «Black Diamond»! У її маленькій майстерні в Сарасоті, штат Флорида, фахівці компанії створюють найкращі струни для кожного інструменту індивідуально, яким немає рівних за звучанням і довговічності. Секрет криється в серцевині струни. Компанія створює свої струни з високовуглецевої металевої серцевиною і оптимальним натягом, щоб звучання розкривалося м`якше і тривало довше. Серцевина це пульс струни, її серцебиття. Так само у компанії «Black Diamond» є серія струн в чорній обмотці, яка оберігає струни від шкідливого впливу шкірного жиру пальців гравця і навколишнього середовища. Поєднання цих двох параметрів дозволяє з упевненістю говорити, що це самі довговічні струни з усіх доступних на ринку.

Мій батько носив комплект Black Diamond в своїй сумці

Струни Black Diamond мають багату спадщину. З 1890 року компанія дарує інструментам їх найкраще звучання. Запитай свого старшого брата, дядька, батька або навіть свого діда: б`юся об заклад, вони точно грали на струнах Black Diamond і їм є, що розповісти про них! Фактично, якщо у твого сімейного древа музичні корені, то його гілки обплетені прекрасними історіями про струни Black Diamond. Щотижня компанії дзвонять хлопці, які виявили комплект її струн у старому кейсі свого батька і просять роздобути їм такий же. Вони хочуть продовжувати славну традицію.

Струни Black Diamond з електропокриттям в акустичних, електричних та басових струнах забезпечують ще більший термін служби від Black Diamond. Технологія Electro-Coating захистить ваші струни від масел для рук, які можуть призвести до передчасного потьмяніння та зносу.

 

З тих пір багато чого змінилося в технології виробництва струн. Сьогодні компанія «Black Diamond» використовує вдосконалені мотальні машини, більш міцні матеріали та найкращі технології для утилізації. Але так, це все той же бренд, який зіграв важливу роль в житті попередніх поколінь, і компанія «Black Diamond» щаслива стати частиною життя вашого покоління теж. Варто придбати пару комплектів її струн про запас, щоб твоя родина була спокійна: тобі до смаку лише найкраще.

Серія VT Black Diamond із Core-Bond відрізняється чудовою чіткістю та тоном. Витримка та об`ємність – це фантастика, і вона забезпечить ідеальний звук, забезпечуючи чудовий й тривалий тон.

 

Компанія Алегро-мюзік є офіційним дистриб`ютором бренду Black Diamond в Україні.

 

Лінійка продукції Black Diamond:

  • Струни для акустичної гітари.
  • Струни для електроакустичної гітари.
  • Струни для фолк гітари.
  • Струни для електрогітари.
  • Струни для бас- гітари.
  • Струни для укулеле.
  • Струни для скрипки.
  • Струни для банджо.
  • Струни для мандоліни.
  • Масові одиночні струни.
  • Гітарні ремінці.
  • Поліролі для акустичних інструментів.

 

Веб-сайт виробника: blackdiamondstrings.com

 

«Black Diamond» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...