Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Алегро-мюзік»

Скрипки Leonardo – кращий вибір молодого скрипаля!

 

  Скрипки Leonardo – кращий вибір молодого скрипаля!

 

Leonardo – це європейський бренд, який виготовляє альти, віолончелі, контрабаси та звичайно всіма відомі скрипки під брендом «Leonardo». Протягом тривалого часу, продукція відмінно себе зарекомендувала, як серед початківців, так і серед професіоналів.

Відмінна якість, прекрасне звучання, стильний дизайн – все це про скрипки від Leonardo.

 

Сьогодні Музикант.укр продемонструє моделі, які Ви можете придбати прямо зараз. Ви точно не пошкодуєте!

Скрипка Leonardo LV-1012 (1/2) – це комплект, що складається з: ламінованої скрипки розміром 1/2 базової серії, смичка, каніфолі і кейса, який дозволяє безпечно транспортувати скрипку та її аксесуари.

Leonardo LV-1012 має всі потрібні базові елементи, що дозволяють відразу після покупки зануритися в гру на інструменті.

 

  Скрипка Leonardo LV-1012 (1/2)

 

Скрипка Leonardo LV-1034 (3/4) – це комплект, що складається з: ламінованої скрипки розміром 3/4 базової серії, смичка, каніфолі і кейса. Верхня дека інструмента виготовлена з ламінату ялини, а нижня дека і обичайка – з клена, що дозволяє продовжити довговічність. Ламіноване покриття додатково захищає скрипку від впливу зміни вологості та дії сонця. Колки виготовлені з твердих порід деревини та пофарбовані в чорний колір. Покриття всього корпусу – нітролак.

 

  Скрипка Leonardo LV-1034 (3/4)

 

Скрипка Leonardo LV-1534 (3/4) (комплект) – є ідеальною скрипкою для початківців скрипалів, в комплект якої входять кейс з пінопласту утеплювачем і ременем для носіння на спині, смичок, каніфоль. Відмінний набір для початківців.

Скрипка оснащена струнотримачем FineTuner і розкішним підборідником. Верхня дека виготовлена з ялини, а нижня дека та обичайки, як і гриф – з клена.

Все це робить скрипку привабливою як для зовсім юних, так і для цілком досвідчених скрипалів, які мають потребу в гарній скрипці, що дозволяє справити враження на слухача.

 

  Скрипка Leonardo LV-1534 (3/4) (комплект)

 

Скрипка Leonardo LV-1544 (4/4) в комплект якої входять кейс з пінопласту утеплювачем і ременем для носіння на спині, а також смичок і каніфоль. Скрипка оснащена струнотримачем FineTuner і розкішним підборідником. Верхня дека виготовлена з ялини, а нижня дека та обичайки, як і гриф – з клена.

 

 Скрипка Leonardo LV-1544 (4/4)

 

Скрипка Leonardo LV-1644 (4/4) оснащена струнотримачем FineTuner і розкішним підборідником. У скрипки є тонка настройка у хвостовій частині, також було вибрано традиційне дерево для корпусу. Верхня дека виготовлена з ялини, а нижня дека та обичайки, як і гриф – з клена. Кілки, з чорного дерева. Все це робить скрипку привабливою як для зовсім юних, так і для цілком досвідчених скрипалів, які мають потребу в гарній скрипці.

 

 Скрипка Leonardo LV-1644 (4/4)

 

Інформацію і світлини надала компанія «Алегро-мюзік (Музикант.укр)»

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: