Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Комплекс-В.»

 

 

Бренд Void Acoustics

 

 

 

Void Acoustics компанія була створена у 2002 році, вона розробляє, створює унікальні високоякісні передові професійні аудіо системи, її талановита команда досвідчених інженерів й фахівців во главі з співзасновниками: креативним директором Рогом Могале (Rog Mogale) та керуючим директором Алексом Сканом (Alex Skan), працює над виробництвом акустики hi-end класу, з досконалим звуком, високоякісних продуктів які поєднують в собі унікальні інноваційні технології з непересічним, ультрамодним та чудовим дизайном.

Void Acoustics – це звуковий вибух, це революція у дизайні звукового обладнання. Купуючи обладнання компанії Void Acoustics ви отримуєте готові професійні ультрамодні дизайнерські рішення: від невеликих клубів і кафе, до театральних й сценічних інсталяцій й великих музичних фестивалів.

 

 

Компанія Void Acoustics презентуючи кожне нове обладнання, кожну ультрамодну серію продуктів на міжнародних виставках змушує нас змінювати своє уявлення про то, якою може бути професійна акустика і це стає подією для фахівців з професійного звукового устаткування з усього світу.

 

 

Геть похмурі чорні ящики! Системи англійської компанії Void Acoustics ламають стереотипи, вони запам`ятовуються не тільки відмінним звучанням, але і приголомшливим зовнішнім виглядом.

Рупорні системи Void – це атмосфера супер шоу на будь-якому майданчику. Акустика перетворюється в готовий просунутий елемент візуалізації – відмінне рішення для клубів і DJ кафе, театральних і сценічних інсталяцій, концертів і шоу.

 

 

Офіційним дистриб`ютор бренду Void Acoustics в Україні є компанія «Комплекс-В.».

 

Веб-сайт виробника: https://voidacoustics.com/

 

Лінійка продукції Void Acoustics:

  • Підсилювачі.
  • Гучномовці.
  • Процесори.
  • Портативні аудіо системи.
  • Програмне забезпечення.
  • Аксесуари.

 

«Void Acoustics» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...