Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Акрополіс»

 

 

VGS

 

 

Gewa – це один з найбільших виробників музичних інструментів та аксесуарів у світі. Йому належить низка популярних брендів, таких як Roy Benson, VGS та інші. Компанія виготовляє як духові, перкусійні, струнні так і клавішні інструменти. Будучи заснованою у 1925 році Gewa має великий досвід, що разом з інноваційним підходом застосовуються у проектуванні та виробництві їхньої продукції. На даний момент асортимент налічує більше 3500 найменувань.

Ідея створення бренду VGS – поєднання надійної конструкції, традиційного стилю з останніми розробками і новинками дизайну. Особливу увагу компанія зверта на вибір матеріалу і його обробку для поліпшення звучання. Хороший звук не обов`язково повинен бути дорогим.

 

 

Інноваційний бренд німецької компанії GEWA: «Visions in GuitarS» – гітари, що уособлюють особливий погляд на них, в основі якого найвище співвідношення ціна/можливості. З одногу боку VGS – це традиційні форми та матеріали, які так полюбляють музиканти в усьому світі, з іншого – це революційні технології, та інноваційні комплектуючі, такі як система Evertune, що дозволяє гітаристу налаштовувати стрій лише один раз.

 

 

Серія акустичних інструментів VGS Root, яка поєднує в собі класичну конструкцію американських гітар з сталими традиціями європейських майстрів. Над цією лінійкою працювала найкраща команда гітарних інженерів, музикантів та дизайнерів компанії VGS. Виробництво акустичних гітар серії Root знаходиться, в так званому німцями, «Musikwinkel» («музичному куточоку») в Саксонії, місті Фогтланд, яке є серцем усіх традицій та секретів європейських гітарних майстрів. Воно тісно переплітається своєю історією з легендарними іменами гітарного світу. Усе це, разом з великими ноу-хау в області розробки музичних інструментів, надихнули компанію створити серію – VGS Root.

 

 

Традиційна ручна робота та любов до деталей добре поєдналась з унікальними можливостями нового покоління та останніми технологіями гітаро-будування.

В результаті ви отримали якісно зроблені гітари VGS різних серій з прекрасним звучанням та лояльною ціною.

Лінійка продукції VGS:

  • Акустичні гітари.
  • Бас-гітари.
  • Електроакустичні гітари.
  • Електрогітари.
  • Класичні гітари.
  • Інші струнні.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду VGS в Україні – компанія «Акрополіс».

 

Веб-сайт виробника: gewaguitars.com

 

Бренди членів Асоціації ...