Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Ін-Джаз»

 

 

Бренд Steinberg

 

 

Революція в світовій музичній та медіа продукції

Steinberg Media Technologies з 1984 року пропонує відзначені світовими нагородами, технологічно просунуті музичну та медіа продукцію програмного та апаратного забезпечення для музикантів та продюсерів, також надає бізнес-клієнтам системи управління ліцензіями та захисту від копіювання.

 

 

Про офіційний канал Steinberg на YouTube

 

Асортимент продукції Steinberg давно знайшов світову популярність й визнання мільйонів користувачів у світі в усіх аспектах сучасної цифрової обробки звуку: при створенні музичних композицій та виробництві мастерингу, реставрації, звуковому дизайні та аудіозапису для музичної, ігрової та кіноіндустрії.

З січня 2005 року Steinberg є дочірньою компанією корпорації Yamaha, провідного світового виробника звукового обладнання.

Починаючи з 1984 року, з розробки концепції революційного програмного забезпечення: першого «MIDI Multitrack Sequencer» і багато доріжкового секвенсора компанія Steinberg починає завойовувати прихильність все більшої кількості музикантів до можливостей цих нових технологій.

З 1986 року, з появою Atari ST стають доступними домашні комп`ютери, які пропонують як графічний інтерфейс користувача, так і вбудований інтерфейс MIDI. На основі цього нового комп`ютера народився новий програмний продукт: Pro-24. Нове програмне забезпечення пропонує цілий ряд приголомшливих нових функцій: 24 треки MIDI, професійне підрахунок, квантування (автоматична корекція синхронізації для «вільно» відтворених нот) та редагування параметрів MIDI, таких як Velocity.

У 1987 рік компанія стала називатися Steinberg Soft und Hardware GmbH, назва, яка має стати синонімом інновацій та творчості протягом наступних років.

Cubase – захоплюючі можливості

Після кількох років інтенсивних досліджень та розробок у 1989 році з`являється новий продукт – Cubase 1.0, який надалі буде визначати розвиток світових технологій в обробці музики.

 

 

... що Cubase може зробити для вас

 

Cubase 1.0 набагато потужніший, ніж його попередники, завдяки новим технологіям, що дозволяють значно покращити графічне відображення музичної інформації та набагато полегшений, інтуїтивно зрозумілий новий спосіб використання захоплюючих можливостей програмного забезпечення.

Ця перша версія встановила Cubase як стандарт зручності й якості інтерфейсу для користувачів.

 

Cubase вже з 1990 року стає доступним для дуже популярних Apple Macintosh, встановлюючи стейнбергівський еталон крос-платформної сумісності, який залишається донині.

Cubase Audio став з 1991 року новою віхою в розвитку комп`ютерного музичного виробництва. Аудіо дані тепер можна записувати безпосередньо в комп`ютер. З таким розвитком комп`ютери стають реальною альтернативою аналоговим стрічковим машинам.

Cubase для Windows доповнює сімейство продуктів Steinberg, і починаючи з 1992 року Cubase стає першим секвенсором, доступним одночасно на всіх трьох важливих комп`ютерних платформах.

Spectral Design GmbH

За допомогою спеціальних карт DSP стає можливим обчислення цифрових звукових ефектів на звичайному комп`ютері. Компанія Steinberg у 1994 році засновує компанію Spectral Design GmbH – для розробки плагін-ефектів.

Інтуїтивно зрозумілий аудіо редактор

У 1995 році Steinberg випускає WaveLab. Цей потужний та інтуїтивно зрозумілий аудіоредактор для ПК швидко стає стандартним й зручним додатком для багатьох фахівців з редагування та освоєння аудіо.

І ще раз революція!

1996-2001 – це період у часі, який можна охарактеризувати лише як революційний. Технологія Virtual Studio (VST) вбудована в Cubase, при цьому Cubase VST стає першим рідним програмним забезпеченням, яке включає це студійне середовище в режимі реального часу, включаючи еквалайзери, ефекти, змішування та автоматизацію. За допомогою Apple Macintosh можна відтворювати 24 аудіодоріжки одночасно з необмеженою кількістю MIDI-доріжок.

Cubase VST представлений для ПК. VST та ASIO випускаються як відкриті стандарти, що дозволяють стороннім виробникам розробляти свої плагіни та звукове обладнання, що поклало початок довгостроковій прихильності компанії Steinberg до відкритих платформ та технологій.

Як лідер ринку з розробки професійного музичного програмного забезпечення, Steinberg у 1999 році виходить на споживчий ринок з новою лінійкою продуктів «креативні інструменти», яка дозволяє практично будь-кому користувачу у світі насолоджуватися музикою творчо.

Версія 2.0 стандарту VST знаменує другий етап революції VST появою віртуальних плагінів інструментів для середовища VST. ASIO 2.0 та пульт дистанційного керування дозволяють ще краще інтегрувати апаратне та програмне забезпечення.

Цифрова робоча станція Nuendo Steinberg у 2000 році збагатив професійний аудіоринок, представляючи нову парадигму. Використовуючи повністю різні технології, масштабованість та гнучкість, які поєднуються з незрівнянними функціями звуку та об`ємного звучання в одній програмі: Nuendo.

У 2000 році Steinberg Soft und Hardware GmbH перейменована в Steinberg Media Technologies AG.

Steinberg представляє у 2001 році – HALion, це перший інтегрований віртуальний семплер, на виставці NAMM в Анахаймі, штат Каліфорнія.

Також у цьому році компанія випускає пульт дистанційного керування Houston. У грудні виходить The Grand, віртуальний концертний рояль, що включає інтелектуальну аудіо систему на базі VST; новий продукт встановлює нові світові стандарти якості звуку та відтворюваності.

Інновації і технологічні переваги Steinberg

У 2002 році компанія Steinberg представляє нову новаторську технологію: VST System Link. Нова технологія дозволяє інтелектуальну мережу та точну вибірку синхронізації в аудіо комп`ютерних системах, а також підтверджує технологічні переваги продуктів компанії у галузі професійних аудіо програм. Cubase SX і Cubase SL, нові версії провідного музичного додатку Steinberg були представлені навесні цього року. Серед інших новинок 2002 року – Warp VST, віртуальний гітарний підсилювач та нова версія WaveLab – 4.0.

Steinberg оголошує у січні 2003 року про придбання Pinnacle Systems, компанія продовжує розробляти професійні рішення для аудіо- та музичного виробництва як самостійний бізнес-підрозділ – «The Audio Group of Pinnacle Systems».

На виставці Musikmesse у Франкфурті (Німеччина), анонсовано нові продукти, включаючи інноваційний новий синтезатор фраз Xphraze, HALion 2.0, а також віртуальну ударну машину – Groove Agent.

Cubase SX2 та Nuendo 2.0 означають дві нові віхи у розробці цих нагороджених продуктів.

У 2004 році Steinberg запускає лінійку продуктів Steinberg Media Solutions із введенням системи Cubase-4 на початку року.

Steinberg святкує своє 20-річчя у Франкфуртському музичному музеї; на престижних нагородах mipa, що проходять у Musikmesse, продукти бренду Steinberg отримують рекордні шість нагород: WaveLab-5, HALion-3, Cubase SX3, Nuendo-3 та Nuendo DTS Encoder.

Новий етап розвитку Steinberg

З 2005 року по 2020 роки починається новий етап співпраці та спільного розвитку між компаніями Yamaha та Steinberg.

 

У 2006 році компанія створює нове покоління Cubase. Cubase 4 і Cubase Studio 4 пропонують захоплюючі нові технології і представляють перші у світі можливості, що пропонують новітні технології VST3.

На виставці Frankfurt Musikmesse-2007: Cubase 4 виграв дві важливі нагороди.

 

На початку 2008 року Steinberg випускає набір для розробки програмного забезпечення VST 3 (SDK). Третє покоління популярного стандарту плагінів пропонував нові вражаючі можливості для розробників хост-додатків, аудіо-плагінів та віртуальних інструментів.

Ще одним результатом тісної співпраці між Steinberg та Yamaha є випуск трьох нових апаратних продуктів: аудіоінтерфейси MR816 CSX й X FireWire та розширений контролер інтеграції CC121 пропонували унікальний рівень інтеграції з Cubase 4.5.

Невдовзі всі вони отримали високу оцінку преси та оцінку серед користувачів продуктів бренду Steinberg по всьому світу.

2009 рік починався з гарного старту – після придбання технології eLicenser у 2008 році, Steinberg запропонував складне рішення для управління ліцензіями та захисту від копіювання, яке з того часу використовується багатьма програмними компаніями у світі та представив третє втілення The Grand, а також два-в-одному інтерфейс CI2 USB та контролер AI, які завершували на той час вражаючу лінійку продуктів бренду.

Steinberg у 2010 році відкрив новий розділ у 15-річній історії свого відомого майстер-рішення WaveLab.

У цьому році, дотримуючись своєї крос-платформенної філософії: WaveLab 7 був випущений як для Mac, так і для платформ для ПК на Windows.

 

 

Аудіоінтерфейси URC USB 3.0

 

Більше того, відома робоча станція VST Hypersonic 2 поступається місцем своєму справді гідному наступнику HALion Sonic, а мобільні пристрої CI1 та CI2 + доповнюють серію CI аудіо інтерфейсів на основі USB. Також не можна забувати про випуск Nuendo 5, останнього та найбільшого втілення провідного світового середовища пост-продукції.

Іновації. Cubase 6 і багато нових продуктів

2011 рік. Цей рік розпочинався з випуску Cubase 6, останнього випуску найсучаснішої DAW від Steinberg. Представляючи VST Expression 2, вдосконалені інструменти редагування багато доріжок та безліч цінних удосконалень, нова версія ще раз встановила світові стандарти професійного музичного виробництва.

Далі йде HALion 4, довгоочікуване оновлення, яке модифікувало HALion на універсальну систему створення звуку. І на кінець року, компанія Steinberg представила нові апаратні продукти: CMC – це перша у світі модульна система контролерів для Cubase, тоді як серія UR складається з двох унікальних аудіо інтерфейсів USB.

Також серед інших важливих моментів 2011 року – випуск плагінів RND Portico, колекції плагінів Yamaha Vintage

З виходом Cubase 6.5 у 2012 році, Steinberg добре розпочав новий рік. Протягом року музиканти з усього світу вітали кілька нових інструментів VST, таких як Padshop, Padshop Pro, Retrologue, Dark Planet або Neo Soul Keys. І вже у листопаді 2012 року Steinberg створив центр досліджень та розробок у Лондоні, щоб зосередитись на розробці програмного забезпечення для музичного нотування та розвитку освітнього ринку. 2012 рік закінчився виходом Cubase 7, основного оновлення, яке представило абсолютні нові: MixConsole, VST Connect SE, Chord Track та десятки вдосконалень робочого процесу, і для світу пост продукції – відбувся анонс Nuendo 6.

Завдяки WaveLab 8 компанія Steinberg у 2013 році випустила нову версію всесвітньо відомого набору для редагування та мастерингу аудіо. Програмне забезпечення HALion і VST Connect Pro отримали важливі оновлення; розроблені: популярне сімейство продуктів UR, портативний аудіо інтерфейс UR22 й інтерфейс 6x4 UR44. У цьому році остаточною подією є Cubase 7.5, яка викликала інтерес користувачів завдяки численним оптимізаціям робочих процесів та новим інструментам.

 

 

Ідеальний інтерфейс для запису вашої музики.
Аудіоінтерфейс UR44C USB 3.0

 

У 2014 році Steinberg відсвяткував 30-ту річницю.

З WaveLab 8.5 та Nuendo 6.5 два найважливіші продукти DAW отримують вичерпні оновлення.

Віртуальний барабанщик Groove Agent, був оновлений як повна робоча станція до версії 4.

8-е покоління Cubase побачить зміну назви і підкреслить професійні вимоги DAW: Cubase стає Cubase Pro.

Велике визнання досягнень Steinberg

Випуск Nuendo 7 у 2015 році був анонсований на конференції розробників ігор у Сан-Франциско, а потім показаний на виставках та семінарах у більш ніж 25 країнах світу.

Поряд із спеціальними інструментами та можливостями для пост продукції аудіо на телебаченні та в кіно, набори Nuendo 7 вперше фокусувались на ігровому аудіо.

У листопаді 2015 року Steinberg представив аудіо інтерфейс UR22mkII, що пропонував чудову якість збірки, неймовірні звукові характеристики та повну підтримку iPad/iPhone разом із включеною програмою Cubasis LE.

Наприкінці 2016 року Steinberg презентував другу ітерацію програми для мобільного музичного продукту Cubasis, що має безліч потужних функцій. Ажіотаж серед споживачів тривав, і як результат – «Доріко» отримав велике визнання в Лондоні та Відні. Це нотне програмне забезпечення для музичного позначення, розроблене та спроектоване для забезпечення легких та ефективних робочих процесів для розробки і оцінки якості друкованих публікацій.

У 2017 році заявлений на Winter NAMM – HALion 6 перетворився із «простої» програми VST у повномасштабну віртуальну систему дискретизації та систему звукового дизайну, що охоплює весь творчий процес, починаючи від запису та редагування зразків, закінчуючи програмуванням розширених налаштувань синтезу та модуляції.

Вперше в історії HALion тепер можна створювати користувацькі інтерфейси та експортувати бібліотеки інструментів.

Nuendo – у 2017 році його успіх продовжився з версією 8, і він став ще більше вдосконалим маючи свій спеціальний ігровий набір інструментів.

2018 рік. Цей рік має багато важливих моментів для святкування. Два аудіоінтерфейси UR-RT вперше анонсовані на виставці Musikmesse у Німеччині, а лише через місяць вишла друга ітерація нотаційного програмного забезпечення SteinbergDorico, яка з цього моменту пропонує версії Pro та Elements.

 

 

Огляд Dorico SE

 

Протягом літніх місяців 2018 року випускаються два інструменти Iconica, які пропонують всебічну та чудово створену оркестрову бібліотеку.

І, ще більше інструментів випускається в Groove Agent 5, тоді як сторонні бібліотеки тепер можуть пропонувати додатковий вміст для HALion.

Рік завершився Cubase 10, яка отримала велике світове визнання.

У 2020 році було презентовано Cubase 11, яка оснащена широким спектром покращення робочого процесу та продуктивності, а також новими захоплюючими способами знайти натхнення та вдосконалити свої творчі завдання. Незалежно від ваших музичних цілей, Cubase 11 допоможе вам їх досягти.

В цьому році також було презентовано нову версію – Nuendo 11, як найдосконаліше доступне рішення для пост-виробництва аудіо, Nuendo – це вибір професіоналів у галузі кіно, телебачення, ігрового аудіо та захоплюючого звуку в усьому світі.

З моменту свого першого випуску Nuendo був важливим інструментом у створенні саундтреків до багатьох гучних продуктів та інсталяцій.

 

 

Золотий стандарт професійного аудіо – Nuendo 11

 

Регулярні оновлення з новими функціями, вдосконалення робочого циклу та додаткові функції, що запитуються користувачем, означають, що Nuendo постійно перевершує очікування звукової робочої станції, призначеної для аудіо запису, з високоякісними й часто унікальними можливостями, які продовжують постійну революцію у виробництві аудіо та медіа.

У листопаді 2020 року вийшло оновлення WaveLab Pro 10.0.50. Його, як і інші програмні продукти компанії Steinberg можна завантажити з її сайту.

 

Дистриб`ютор бренду Steinberg в Україні – компанія «Ін-Джаз».

 

Веб-сайт виробника: www.steinberg.net

 

Лінійка продукції Steinberg:

  • Cubase 11.
  • Nuendo 11.
  • Програмне забезпечення для нотного запису Dorico.
  • WaveLab.
  • Плагіни Yamaha.
  • Аудіоінтерфейси.
  • Мікропідсилювачі.
  • Аксесуари.

 

«Steinberg» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...