Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Спеціальні пропозиції

Новинки модельного ряду 2022 вже у продажу в JAM

 

 Нове надходження: гітари та баси Fujigen (Японія)!

 

Компанія «Соло» і Українська мережа мультибрендових магазинів музичних інструментів «JAM.UA», представлють вам нове надходження електрогітар та бас-гітар від японської компанії Fujigen/FGN!

Про японську компанію Fujigen

Заснована в 1960 році, японська компанія Fujigen вже понад півстоліття виробляє гітари і бас-гітари для багатьох всесвітньо відомих брендів. Fujigen може похвалитися великими знаннями і технологіями в сфері виробництва гітар. Методи виготовлення, унікальні технології обробки, сушки та фарбування деревини не мають собі рівних серед інших виробників.

Виробництво Fujigen складається з трьох фабрик: головна фабрика в місті Мацумото, фабрика Омачі в околицях Мацумото і фабрика Хіроока, розташована в місті Шіожірі. На фабриці Омачі відбувається зберігання і просушування деревини з використанням спеціальної кліматичної системи. Потім вже підготовлену і висушену деревину обробляють на 5-осьових токарних верстатах з комп`ютерним управлінням для виготовлення корпусів і грифів гітар.

Фінальна збірка і фарбування інструментів проходить на головний фабриці в Матсумото, а також на фабриці Хіроока. Крім цих фабрик, в групу Fujigen входять і дочірні компанії, такі як «Ohotsk Public Wood Craft Promotion Ltd.», які співпрацюють в сферах обробки і покриття деревини. А глобально група Fujigen складається з 22 компаній, територіально розташованих в районі Мацумото.

У продаж надійшли нові моделі електрогітар та бас-гітар 2022 лінійки:

  • Електрогітари Odyssey JOS2 TDR/TDM.
  • Оновлена ​​серія басів Mighty Jazz JMJ2/JMJ52.
  • Електрогітари серії Mythic JMY2.
  • Розширено асортимент електрогітар та басів доступної серії Boundary.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Соло»
і Українська мережа мультибрендових
магазинів музичних інструментів «JAM.UA»