Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Спеціальні пропозиції

Залишайся вдома та святкуй яскраво з шоу обладнанням від Perfect

 

 

Збираєтесь влаштувати вдома веселу, яскраву вечірку для друзів і близьких? Готуєтесь зустріти Новий рік і Різдво запальними танцями під сучасну музику? Якщо ви бажаєте створити справжню клубну атмосферу під час святкування, то обов`язково подбайте про відповідне обладнання.

Компанія LUXPRO пропонує зручне технічне рішення за доступною ціною – ми зібрали особливі комплекти приладів для створення візуальних і звукових ефектів, враховуючи ваші побажання.

Представлені набори спеціально підібрані під різні типи домашніх вечірок – від невеликої дискотеки до масштабного шоу-вистави.

Комплект 1 (ТАНЦЮЙ ВДОМА) за ціною 2371 грн

Саме лаконічне і недороге рішення для організації домашньої дискотеки - це комплект, що складається з диско-кулі LED прилад PR-LB03R, стробоскопа PR-ST36W-P і двох світлодіодних прожекторів MINI PAR-12_DMX-T3. Відмінна продуктивність поряд з низьким рівнем споживання електроенергії, яскраві динамічні ефекти від обертових променів, можливість регулювання кожного приладу і управління за допомогою пульта – це далеко не повний перелік характеристик всіх світових пристроїв, що входять в комплект.

Ефектний блиск стробоскопа, яскраві світлові малюнки диско-кулі упереміш з грою кольорових потоків прожекторів створюють енергійну, святкову обстановку в приміщенні будь-якої площі. Клубна новорічна вечірка у вас вдома запам`ятається вашим гостям приголомшливою світловий картиною під веселу музику, ви не раз використовуєте комплект обладнання і на інших домашніх урочистостях.

Комплект 2 (ДОМАШНЯ ВЕЧІРКА) за ціною 5962 грн

Продуманий набір пристроїв для створення чудових візуальних ефектів відрізняється енергозберігаючими технічними характеристиками і чудовою продуктивністю - яскраві, виразні промені, сліпучі проблиски і зачаровуючи візерунки стануть прикрасою будь-якого свята.

  1. Стробоскоп PR-ST36W-P характеризується надійною функціональністю і зачаровує світловими ефектами, в поєднанні з різнокольоровими лазерними візерунками, які створюються світловим LED-приладом KINTA USB-C4, загальна картина свята буде просто фантастичною.
  2. До того ж два світлодіодних LED прожектора MINI PAR-12_DMX-T3 відрізняються яскравістю променів, а новинка 2020 року – світлодіодний LED прожектор PR-D06 – виробляє до того ж центральний ефект динамічної заливки з чотирьох гобо-трафаретів, повністю замінюючи дискотечний прилад.

 

Додаткове обладнання – генератор диму PR-F400L + R і генератор мильних бульбашок PR-M011 + R Small bubble machine – активно застосовується не тільки на дорослих вечірках, але і на дитячих святах, створюючи дивовижну, казкову атмосферу.

Подаруйте чудове різдвяний настрій вашим гостям, невимушену радість свята на тлі чудових світлових ефектів!

Комплект 3 (КОРОЛЬ ВЕЧІРКИ) за ціною 20371 грн

Задумали грандіозне шоу в великому залі або на відкритому майданчику? Тоді комплект світлотехнічних приладів під промовистою назвою «Король вечірки» призначений саме для вас:

  1. Стробоскоп PR-ST36W-P з регулюванням чутливості звуку і швидкості спалахів легко налаштувати саме під вашу музику - надійна функціональність приладу забезпечить вражаючі світлові ефекти.
  2. Світлодіодний LED прожектор PR-D066 також є новинкою 2020 року і вже отримав визнання професіоналів, як функціональний пристрій з центральним ефектом додаткового заливного освітлення.
  3. Дві динамічні світлові голови PR-MH3OLN3 забезпечують високу світлову потужність потоків, перетворюючи будь-яке приміщення або відкриту концертну площадку на феєричне шоу.
  4. Світловий LED прилад Multi Gobo об`єднує в собі можливості створення відразу трьох ефектів – стробоскоп / чейз, лазер і ефект гобо, тому може застосовуватися як самостійне світловий пристрій або в комплексі з іншими світловими приладами.
  5. Два світлодіодних LED прожектора PR-D030I забезпечують заливальне висвітлення залу або танцполу.
  6. Лазер FIT-S (GBC) V3.0 призначений для створення вражаючого кольорового лазерного шоу – за допомогою восьми вбудованих програм ви легко і просто будете творити приголомшливі лазерні уявлення не тільки всередині будинку, але і на свіжому повітрі.
  7. Генератор диму PR-F400L + R активно використовується для створення візуальних ефектів різної складності і інтенсивності – стильна задимленість сцени або танцполу справляє яскраве враження на гостей.

Комплект 4 (ТАНЦЮЙ і СПІВАЙ) за ціною 45260 грн

Для шанувальників космічних шоу з чудовими світловими ефектами укомплектований особливий набір – в нього увійшли пристрої, що забезпечують неповторні враження від барвистого танцю кольорових і яскравих променів.

Також в комплект включений X-STAR KARAOKE BOX з двома бездротовими мікрофонами і тисячами мелодій на різних мовах в інноваційному девайсі. Вокальні мікрофони забезпечені додатковими можливостями – відключення при тривалому горизонтальному положенні, звукові спец ефекти, коректна передача звуку та ін., Вокал кожного виконавця стане несподіваним, цікавим і яскравим.

З комплектом «Танцюй и співай!» ви зможете влаштувати незабутнє новорічне, а потім і різдвяний вечір – караоке-батли, лазерні шоу і танцювальні марафони під колоритні сплески світових візерунків. У набір включені наступні світлові пристрої:

  1. Два світлодіодних LED прожектора PR-D059.
  2. Лазер FIT-S (GBC) V3.0.
  3. Світловий LED прилад Multi Strobe.
  4. LED пінспот PR-LE10-4.
  5. Дві LED голови Mini 60W LED-MW60SP Spot Moving Head Light With Halo.

 

Фантастична обстановка свята посилюється використанням дзеркального кулі 40см 5х5мм з двигуном, підвішеного на потрібну висоту, а застосування генератора диму PR-F400L + R перетворює вечірку в справжню казкову феєрію.

Безумовно, будь-який з перерахованих приладів можна купити і окремо, також можливий індивідуальний підбір пристроїв для конкретних цілей, з урахуванням особливостей святкування.

Щоб відзначити сімейне торжество, провести корпоративне свято або дитячий ранок, подбайте про відповідному обладнанні – вражаючі візуальні і звукові спец ефекти перетворять святкування в яскраву подію, що запам’ятається на довго.

 

Інформацію надала компанія «LuxPRO»

 

 

«LuxPRO» у соціальних мережах: