Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про семінари, форуми, майстер-класи, презентації, тренінги, конкурси й вебінари

Вебінар від Neutrik Broadcast Solutions

 

 

Компанія «РеалМюзік» запрошує професіоналів індустрії, бродкаст інтеграторів, інженерів та представників медіакомпаній на вебінар Neutrik Broadcast Solutions!

Вебінар проводитиметься виключно для українських спеціалістів і відбудеться у вівторок 15 грудня, початок о 16:00.

Проводити вебінар буде представник компанії-виробника – Iren Gulyas (Ірен Гуляш), регіональний менеджер з продажів Neutrik AG у Центрально-Східній Європі, Африці та Близькому Сході з 2006 року.

Ірен чудово орієнтується у величезному асортименті продукції Neutrik, напам`ять знає кілька десятків технічних бюлетенів відповідності різноманітним стандартам та технічні характеристики кожного з сімейства конекторів. На нашому вебінарі Ірен детально розповість про рішення Neutrik для сфери бродкасту – від BNC коннекторів та патч-панелей до оптичних систем opticalCON і DragonFly. Підтримку та переклад заходу будуть забезпечувати спеціалісти про аудіо відділу компанії РеалМюзік, офіційного дистриб`ютора Neutrik в Україні.

 

Приєднуйтесь до події використовуючи це посилання:

https://bit.ly/NeutrikBroadcastSolutions

 

Зареєструйтесь для участі у вебінарі і отримайте можливість виграти фірмовий кабель Neutrik mediaCon USB Type-C!

Він буде розіграний серед усіх зареєстрованих учасників!

 

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/7xfRVyAGndiTc63QA

 

Neutrik – міжнародна корпорація, що має понад 40 років досвіду у виробництві інноваційних електричних та електронних продуктів та систем взаємозв`язку. Метою Neutrik було і залишається створення інноваційних продуктів, використовуючи найновіші механічні та електронні ноу-хау. Сьогодні Neutrik є світовим лідером у проектуванні, виробництві та продажах аудіо, коаксіальних, силових та оптичних роз`ємів та систем. Наше головне завдання – бути «на крок вперед», тобто зрозуміти майбутні потреби ринку до того, як вони стануть очевидними, та задовольнити потреби до того, як вони виникнуть.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: