Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про семінари, форуми, майстер-класи, презентації, тренінги, конкурси й вебінари

D:Vote Day з Сергієм Поляковим та струнним квартетом Akustikos!

 

 

Akustikos Art group – проект молодих українських музикантів, покликаний презентувати сучасну камерну музику, цікаву та доступну для слухача.

Акцент у програмі колектив робить на ексклюзивні та актуальні камерні твори сучасних композиторів та перекладення класичного репертуару. Музиканти брали участь у благодійних фестивалях, робили цикли концертів у різних містах України.

У 2019 році колектив став лауреатом Віденського міжнародного фестивалю мистецтв. Також колектив постійно співпрацює зі студією «Кофеїн», бере участь у створенні музики до кінофільмів українського та зарубіжного продакшну, долучається до запису альбомів популярних артистів.

Cергій Поляков – звукорежисер із багатим досвідом роботи із оркестрами та топ-артистами української естради (Lords of the Sound, MÉLOVIN, KHAYAT). Розповість про переваги роботи із мікрофонами DPA Microphones D:Vote 4099, а саме: про переваги звучання, зручність, класифікацію та особливості роботи із оркестрами та бендами.

Струнний квартет Akustikos розкажуть нам про враження роботи із мікрофонами бренду DPA з точки зору музикантів.

Кількість місць на офлайн-заході обмежена. Тож якщо у вас немає можливості відвідати наш захід, приєднуйтесь до перегляду стріму на нашому Youtube-каналі!

Просто переходьте за посиланням, тисніть на «дзвоник» та отримуйте нагадування в день івенту. Зустрінемось!

Перейти на Facebook-івент ► ► ►

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: