Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Соло»

 

 

PRS

 

 PRS

 

Засновник PRS Guitars Пол Рід Сміт (Paul Reed Smith) все своє життя присвятив гітарного ремеслу – займатися виготовленням гітар було його мрією з самої юності. Першу гітару він зробив як виклик своєму викладачеві з музичного коледжу, і, отримавши за роботу вищу оцінку, прийняв рішення втілювати мрію в життя.

 

 

Спочатку все виготовлені інструменти проходили випробування в реальних умовах, після чого в них вносилися все нові і нові зміни, в тому числі і завдяки відгукам різних музикантів, які пробували гітари Пола. Десять років він перебував у пошуку, пробуючи різні форми корпусу і голови, різні типи деревини та конструкції, різні варіанти тремоло і струнотримачів, для того, щоб отримати в результаті найкраще поєднання.

Після цього Пол провів багато часу за лаштунками концертних майданчиків, пропонуючи свої гітари відомим музикантам, а також в пошуку дистриб`юторів для продажу своїх гітар. У підсумку, набравши достатню кількість замовлень, Пол Рід Сміт відкрив компанію PRS Guitars. Він зібрав сильну команду, за підтримки своєї дружини, досвідчених майстрів і музикантів, інженерів і юристів, а також друзів...

Пройшовши довгий шлях, з яка прийшла популярністю, зі збільшенням виробництва інструментів, дистриб`юторської мережі і числа музикантів, що використовують інструменти PRS, компанія не зупиняється на досягнутому, продовжуючи удосконалювати те, що іншим вже здається досконалістю.

 

 

Разом з інженерами, які розробляють неперевершені технології, разом з майстрами, що гарантують найвищу якість готової продукції, PRS Guitars не йде на компроміси. Сьогодні, коли інструменти PRS займають особливе місце в музичній індустрії, коли вони стали золотим стандартом якості, кожен дюйм гітари PRS базується на десятиліттях досліджень, переосмислень і винаходів.

Лінійка продукції PRS:

  • Електрогітари.
  • Гітарні комбопідсилювачі.
  • Гітарні підсилювачі-голови.
  • Бас-гітари.
  • Кабінети гітарні.
  • Акустичні / Вестерн гітари.
  • Електро-акустичні гітари.
  • Гітарна електроніка.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду PRS в Україні – компанія «Соло».

 

Веб-сайт виробника: prsguitars.com

 

Бренд «PRS» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...