Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Алегро-мюзік»

 

 

Бренд Miditech

 

 

Miditech – це німецька компанія, яка спеціалізується на розробці, виробництві та поширенні MIDI-клавіатур, контролерів, звукових модулів та USB/аудіо-обладнання.

Заснував компанію Коста Найом (Costa Naoúm) – менеджер, який спершу отримав вагомий досвід у сфері виробництва музичних інструментів. Спочатку він сам обіймав керівні посади у таких відомих фірмах як Conn Organ, Wersi Organ, Goldstar Keyboards, Evolution, Kurzweil і Denon Digital Pianos. Проте згодом Коста Найом зібрав інтернаціональну команду інженерів для проектування музичного обладнання і відкрив власну компанію Miditech International.

Тепер за плечима Miditech International – не одне десятиліття досвіду. Головні промислові потужності компанії розташовані в Тайвані та Китаї, а її продукція з успіхом поширюється по всьому світу. На німецькому ринку Miditech має власну дистриб`юторську компанію, в усіх інших куточках планети продукція бренда поширюється через мережу міжнародних партнерів та незалежних дистриб`юторів.

 

Для Miditech як виробника звукового обладнання надзвичайно важливими є тісні партнерські стосунки з виробниками програмного забезпечення. Серед таких партнерів Magix, Terratec, Musonik, Ploytec та інші. Саме ці зв`язки гарантують компанії міцну, навіть передову позицію на масштабному і мінливому в стрімкому розвиткові ринку музичних інструментів та обладнання.

Ексклюзивний дистриб`ютор бренду Miditech в Україні – компанія «Алегро-мюзік».

Лінійка продукції Miditech:

  • MIDI-клавіатури.
  • Звукові модулі.
  • Педалі.
  • Звукові карти та аудіоінтерфейси.
  • Складові та аксесуари.

 

Веб-сайт виробника: miditech.de

 

«Miditech» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...