Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Ін-Джаз»

 

 

Бренд Markbass

 

 

Все почалося майже 18 років тому, коли компанія Parsek створила бренд, який почав переписувати історію посилення басів ... Markbass!

Markbass – італійський бренд, заснований Марком де Вірджілісом (Marco De Virgiliis), який створив всесвітньо відому компанію Parsek Srl.

 

 

Одного разу в Mark World

 

Компанія Markbass сьогодні має багато співробітників, її продукція експортується більш ніж у 60 країн світу, серед користувачів лінійки висококласних басових підсилювачів Markbass – багато відомих світових гітаристів, таких як Маркус Міллер (який підписав лінійку підписів, яку він розробив з компанією), Ален Карон, Річард Бона та багато інших.

Markbass став віхою в посиленні басів, завдяки її засновнику, зусиллям його команди та всім виконавцям.

Продукція бренду Markbass добре відома у всьому світі.

Фахівці компанії Markbass вкладають усі свої знання та енергію у виробництво високоякісної інноваційної продукції, щоб надати гітаристам з усього світу найкращі підсилювачі та кабінети, на які вони заслуговують.

«Наші характерні риси – це інноваційний інженерний процес, – пояснював Де Вірджиліс, – ми починаємо з першої ідеї, ми розглядаємо її доцільність під час технічних зустрічей з інженерами та співавторами, а потім швидко її впроваджуємо у виробництво»

.

 

 

Рецепт високих досягнень Марко Де Вірджиліса: поєднуючи творчий підхід та глибокі технологічні і інноваційні дослідження, найвищий контроль якості на виробництві та використання високоякісних матеріалів, то ці кроки завжди виявляються виграшними.

«Markbass компанія для людей», – Де Вірджиліс любить повторювати. – «Ми тут велика родина, мій зразок для наслідування – Адріано Оліветті, для мене людський фактор є надзвичайно важливим!».

 

Обладнання Markbass використовує багато всесвітньо відомих музикантів: Адріан Феро, Алан Карон, Річард Бона, Джефф Берлін, Тоні Левін, Аарон Кейн, Віктор Бейлі, Глен ХЮЗ, Марк Сондерс, Адріано Ферро, Майкл Марнінг і багато інших світових зірок шоу бізнесу.

 

Дистриб`ютор бренду Markbass в Україні – компанія «Ін-Джаз».

 

Веб-сайт виробника: www.markbass.it

Лінійка продукції Markbass:

  • Підсилювачі для бас-гітар.
  • Підсилювачі (голова) для бас-гітар.
  • Акустичні системи (кабінети).
  • Комбо-підсилювачі для бас-гітар.
  • Педалі ефектів.
  • Аксесуари.

 

Markbass у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...