Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Лайтек»

 

 

Бренд MA Lighting

 

 

Провідна міжнародна позиція MA Lighting спирається на дві колони – MA Lighting Technology у Вальдбюттельбрунні, центр виробництва, досліджень та розробок і MA Lighting International в Падерборні – центр маркетингу, дистрибуції та технічної підтримки. Компанія має незмінний свій девіз – «Ціле набагато більше, ніж сума його частин». Уся її продукція повністю і індивідуально розроблена, потужна і надзвичайно конкурентоспроможна, але як повна система MA, її сукупні компоненти створюють синергію, яка абсолютно не має собі рівних на ринку.

 

 

Товари МА, встановлюють світові стандарти

З моменту свого заснування в 1983 році MA Lighting стала міжнародним лідером для контрольованих комп`ютером освітлювальних консолей та мережевих компонентів. Цей успіх базується на вагомих причинах: завдяки своїй відданості та силі впроваджувати інновації, MA Lighting відповідає зростаючим вимогам галузі, що постійно змінюється, та розробляє товарні рішення на завтра.

Її місія – найкращий продукт з найкращими послугами та найвищою якістю у всіх сферах

Місія MA Lighting – запропонувати найкращі продукти, що постійно розвиваються та безкоштовним програмним забезпеченням на все життя. Продукція MA постачається з неперевершеною цінністю, такою як навчання, підтримка та обслуговування. Вся діяльність компанії спрямована на забезпечення найвищої якості та створення цінності та довіри до клієнтів, і вона прагне постійно вдосконалюватися у всіх сферах її функціонування.

Навчання

Навчання впродовж життя дуже важливе для нас. Не тільки програмне забезпечення компанії MA Lighting постійно розвивається, але й наша галузь розвивається, і тому необхідність повсякденно оновлювати ваші знання. На додаток до великих онлайнових посібників користувача від компанії, відеоуроків та зростаючого співтовариства MA, університет MA пропонує глобальну, сертифіковану та спеціально підібрану навчальну програму, що відповідає потребам її користувачів.

Підтримка + сервіс

Частина досвіду магістратури – це продукт із апаратним та програмним забезпеченням, а також можливість отримати потрібну допомогу в будь-який час і в будь-якому місці. Ось чому її експерти магістратури є там, щоб допомогти та проконсультувати вас, де б ви не знаходились у світі. Глобальна сервісна мережа MA Lighting забезпечує швидке обслуговування клієнтів і пропонує вам професійних партнерів з продажу, які можуть допомогти в будь-який час.

На додаток до цієї чудової підтримки комплексних рішень для проектів та мережевих систем управління освітленням, MA пропонує цілодобову гарячу лінію, яка допоможе вам якомога швидше в критичних ситуаціях.

Дотик до людини

У компанії MA твердо вірять, що саме люди роблять різницю. Це те, що ми називаємо дотиком huMAn. Завжди прагнення знайти найкраще рішення для своїх клієнтів – її перша мета. Люди MA є фахівцями у своїх галузях і працюючи командно, ми поєднуємо свої знання.

 

 

Лінійка продукції MA Lighting:

  • Консоль управління освітленням grandMA3.
  • Консоль управління освітленням grandMA2.
  • MA Network Switch.

 

 

Компанія Лайтек є офіційним дистриб`ютором бренду MA Lighting в Україні.

 

Веб-сайт виробника: www.malighting.com

 

«MA Lighting» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...