Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «LuxPRO»

Зустрічайте NEW надходження світлового шоу обладнання від PERFECT!

 

 

Цікавитесь тенденціями на ринку світлового та сценічного обладнання? Компанія Perfect – лідер з виробництва світлового та музичного обладнання для шоу і сцени. Високий потенціал потужності і продуктивності виділяє дане обладнання для проектів будь-якого масштабу. Інтернет-магазин LuxPRO уважно стежить за тенденціями на ринку обладнання провідних брендів. Ми раді представити лінійку високоінтелектуальних LED проекторів для живого виступу, студії, а також проведення публічних заходів.

Модернізовані LED прожектори, DMX контролер від бренду PERFECT: новинки в каталозі LuxRPO

Серед новинок обладнання фірми Perfect в нашому каталозі ви знайдете:

Прожектор PR-D034F 200W COB LED Studio PAR Light RGB

Пристрій з підвищеним рівнем потужності діода на 180 Вт. Виробник випустив дану модель зі шторками в комплекті. Підвищений термін служби на рівні 30 000 годин дозволяє збільшити експлуатацію обладнання на професійній сцені. Високоточна передача кольорів і настройка температури світла дозволяють досягти відмінних результатів для спецефектів і точкового освітлення. Діммер пристрої лінійно відрегульований, а частота оновлення складає 4000 Гц.

Серед головних переваг можна виділити відсутність відблисків, що особливо актуально під час ТВ зйомки і студійної трансляції. До того ж, робота прожектора не супроводжується шумом. Ударостійкий корпус з легкого алюмінію зменшує вагу конструкції і дозволяє домогтися максимально простий установки і транспортування. Активоване звук і управління в автоматичному режимі збільшують функціональність світловий системи. Компанія Perfect приділила увагу на термін служби світлодіодів. Функція управління температурою дозволяє збільшити потенційний період експлуатації приладу.

Прожектор LED прожектор PR-D065

Ще одна модель сучасного прожектора з поліпшеними світлодіодними характеристиками. Великий термін експлуатації LED елементів і регулювання яскравості значно збільшують продуктивність системи. При цьому виробник приділив увагу питанню енергозбереження. Модель PR-D065 оптимізована для живих сценічних виступів, студії, а також івентів.

 

 

LED прожектор PR-D066

Модель LED установки вже встигла набути популярності на європейському і американському ринку. Така установка відрізняється від багатьох гладким і рівномірним змішування колірних пучків. Все завдяки фірмовій оптичній системі, яка підкреслює динаміку світла і дарує насичені відтінки без будь-якого мерехтіння.

 

 

LED прожектор PR-D030I

Даний прилад ідеально підходить для організації феєричних заходів з ефектом заливки, стробирования, ультрафіолету і світлових спалахів. Корпус з ударостійкого пластику гарантує стійкість конструкції від можливих пошкоджень. За допомогою пристрою ви зможете отримати дійсно високий результат в установці сценічного освітлення – професійна акустична система від Perfect стане надійним рішенням в цьому питанні.

 

 

LED прожектор PR-D026

Лінійка PR-D026 володіє надчистого і рівним кольором з підтримкою ефекту змінної швидкості затвора. Великий термін експлуатації – до 40 000 годин безперервної роботи. Низький рівень споживання енергії підвищує ефективність роботи системи в умовах підвищеного навантаження. Прилад можна також використовувати в прокаті для використання на різних заходах. Просунута система управління допомагає контролювати роботу прожектора за допомогою голосу, віддалено і в автоматичному режимі.

 

 

LED прожектор PR-D059

Розумний і компактний прилад виконаний в стильному лаконічному дизайні. Компанія пропрацювала швидкий і безшумний моторизований зум. Основна відмінність світлодіодів – можливість зіставлення пікселів, що створює ефект рівномірного освітлення. Користувач може використовувати кожен світлодіод для створення графічних зображень в широкій палітрі кольорів. Максимально допустимий термін служби світлодіода – до 50 000 годин.

 

 

LED голова PR-C066

Сучасне покоління LED прожекторів неможливо обійти стороною завдяки моделі PR-C066. Пристрій оснащений асферичним об'єктивом з підтримкою розпізнавання пріоритету сигналу DMX. Функція утримання сигналу в разі переривання забезпечує безперебійність роботи. Передбачено електронне затемнення, плавне і без спалахів рух світла. Управління ведеться в віддаленому, автоматичному режимі, а також за допомогою голосових команд. Користувач може вибирати колір підсвічування і швидкість їх перемикання. Нейтральне біле і кольорове мерехтіння буде незамінним доповненням для оригінальної вечірки або виступу.

 

 

LED голова PR-C067A

При виборі оптимального рішення для сцени і не тільки зверніть увагу на дану модель прожектора. Йому є чим вас здивувати, а саме функцією фарбування з рівномірним розподілом світлового пучка, ефект панорами, стробоскоп, багаторазовий зум. Корпус виконаний з інженерного пластика, який відрізняється міцністю, а також полегшеним вагою для зручності в монтажі. Пристрій оснащений синім ЖК екраном для точних налаштувань.

 

 

Новинка на ринку – DMX контролер PR-L002 DMX384 moving light control

Блоки управління DMX стандартів передають цифровий сигнал від контролера до сценічної апаратури. Софт бренду Perfect затребуваний на виставках і в практичному застосуванні в індустрії масових розваг. Прилади даного класу розраховані для конструкцій траверсів, подіумів, 3D об'єктів, звукового, світлового та музичного обладнання Система може записувати до 6 програм з часом згасання і швидкістю. Для зручності оснащена світлодіодним функція і дисплей програми. Запуск музики ведеться з вбудованим мікрофоном. Передбачена ціла мережа виходів для розширеного підключення системи.

 

Інформацію надала компанія «LuxPRO»

 

 

 

«LuxPRO» у соціальних мережах: