Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Park Audio»

 

 

FaitalPRO

 

 FaitalPRO

 

 

Про компанію FaitalPRO

 

Компанія FAITAL SpA розпочинає свою історію з 1958 року як невеликий сімейний бізнес. Постійний технічний і управлінський розвиток дозволив компанії стати одним з найбільших виробників динамічних головок для радіо- і аудіо систем в Італії.

В 70-х роках компанія активно виходить на ринок автомобільних динаміків і вже понад 60-ти років продовжує займати лідируючі позиції на цьому ринку до нинішнього часу. Зараз продукція бренду FaitalPRO поставляється таким відомим у всьому світі виробникам, як Audi, BMW, Ferrari, Nissan, Seat та багатьом іншим.

З кінця 1990-х компанія розпочала активно розбудовувати напрямок динаміків для професійної акустики (PRO AUDIO), і в короткий час змогла зайняти впевнені позиції на цьому ринку.

Усе динаміки для професійного ринку розробляються й виробляються тільки в Італії.

Найвища якість продукції забезпечується за рахунок багатоступінчастого контролю якості на усіх етапах виробництва, починаючи від вхідного контролю усіх комплектуючих, контролю після кожного етапу складання й повного вихідного контролю усіх динаміків.

На сьогоднішній день компанія прагне до показника «Zero defects» – це означає повну відсутність у виробництві бракованої продукції.

Усі продукти бренду FaitalPRO мають три роки гарантії. Гарантійний строк починається від дати виробництва, зазначеної на етикетці продукту. Компанія PARK AUDIO, як офіційний дистриб`ютор, здійснює гарантійне й після гарантійне обслуговування динамічних головок компанії FAITAL SpA.

Лінійка продукції FaitalPRO:

  • НЧ гучномовці.
  • ВЧ драйвери.
  • Коаксіальні динаміки.
  • ВЧ рупори.
  • Басові НЧ гучномовці.

 

Офіційний дистриб`ютор компанії FaitalPRO в Україні є компанія «Park Audio».

 

Веб-сайт виробника: faitalpro.com

 

Бренд «FaitalPRO» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...